Jump to content

FX-55

def

Recommended Posts

με παιχνιδια της περισσοτερες φορες και με cam. παιζει ρολο αυτο;

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

τον χρειαζόσουνα?

Γιατι ποσα απο αυτα που αγοραζουμε οι περισσοτεροι χρειαζομαστε, ακριβα ρουχα, ακριβα αυτοκινητα, ακριβες vgas, ακριβες μνημες κοκ.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Γιατι ποσα απο αυτα που αγοραζουμε οι περισσοτεροι χρειαζομαστε, ακριβα ρουχα, ακριβα αυτοκινητα, ακριβες vgas, ακριβες μνημες κοκ.

κοινωνική η διάσταση του προβλήματος λοιπόν:). άλλο αυτό και άλλο να κάνεις θυσίες για κάτι. φυσικά αν ήταν για τη δουλειά του οκ. πάντως θυσία για επεξεργαστή δείχνει άγνοια.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Οι περισσότεροι αγοράζουμε κάτι ακριβό για την ποιότητά του ή τη διασκέδασή μας. Μια κάρτα γραφικών που ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να παίξω το Α ή το Β παιχνίδι , όταν έχω λεφτά και δεν θέλω κάτι άλλο θα την αγοράσω. Έναν επεξεργαστή όμως στο επίπεδο του FX θα τον έπαιρνα αν τον ήθελα για τη δουλειά μου και δεν με κάλυπτε ο προηγούμενος Barton 3000+(πράγμα πολύ δύσκολο). Αν τον θες για παιχνίδια, καμια εργασία στο σχολείο και για μαγκιά είσαι λίγο κορόιδο. Είναι σαν να μένεις στα Εξάρχεια και να έχεις Ferrari για να πηγαίνεις στην Ομόνοια.

Αρχική απάντηση από unstoppable

συμφωνώ 90%...

στα pc ούτε την έξτρα ισχύ χρειαζόμαστε, ούτε τη μια χούφτα fps που θα κερδίσουμε, ούτε το προσωρινό σκαρφάλωμα μερικών θέσεων στο τοπ30.

ΟΜΩΣ στα ρούχα και στα αμάξια έρχεσαι στα λόγια μου περί ΓΟΗΤΡΟΥ

και γενικά φυσικά και παίρνουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε αλλά θέλω να πιστεύω πως αυτά τα οποία αγοράζουμε μετα απο οικονομιες θανατου,και 1000 στερησεις TA XΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...

ειναι δικαιομα καθενος να ξοδευει τα χρηματα του οπου θελει ειτε λεγεται επεξεργαστης ειτε αμαξι κ.τ.λ

α ρε υπαρκτός σοσιαλισμός που σας χρειάζεται. όλοι 386 με 3.1 ή με kernel 1.4 για 5 χρόνια και μετά βλέπουμε :hehe:

Αρχική απάντηση από def

ειναι δικαιομα καθενος να ξοδευει τα χρηματα του οπου θελει ειτε λεγεται επεξεργαστης ειτε αμαξι κ.τ.λ

αυτονόητο αυτό... και δικαίωμά μας να σχολιάζουμε σύμφωνα με την "κοσμοθεωρία" μας...

οκ ξέρω τι έγραφε. και? τέλος πάντων, δικό σας θέμα.

μη βάζετε όμως τους κανόνες πάνω από τους ανθρώπους.

Οι κανόνες υπάρχουν για το καλό όλων μας. Καλο ειναι να τους τηρούμε. Επειδή καποιος ειναι απο τα παλιότερα μέλη δε σημαίνει οτι μπορεί να βρίζει οποιον γουστάρει χωρίς λόγο.

Αρχική απάντηση από feanorian82

Δεν νομίζω ότι η περίπτωση του Ζάχου χρειαζόταν Ban. Ο άνθρωπος είπε απλά την άποψή του όσο πιο ευθέως μπορούσε. Όντως κάποια πράγματα πάνε σε λάθος χέρια. Δεν ισχυρίζομαι οτι τα δικά μου είναι τα σωστά αλλά ρε Βασίλη θυμάμαι ακόμη την απορία σου.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7125&highlight=format+Windows

:clap: :clap: :clap:

Συμφωνα με τους κανόνες χρειαζόταν μπαν. Πολλές φορές μπορει να μας εξοργίζουν αυτά που κάνει/γράφει κάποιος αλλα στο χέρι μας ειναι να ΜΗΝ τον βρίσουμε και να πούμε απλά την αποψή μας...

Αρχική απάντηση από Trooper

Οι κανόνες υπάρχουν για το καλό όλων μας. Καλο ειναι να τους τηρούμε. Επειδή καποιος ειναι απο τα παλιότερα μέλη δε σημαίνει οτι μπορεί να βρίζει οποιον γουστάρει χωρίς λόγο.

δεν ψηφίσαμε γι' αυτούς τους κανόνες, τους αποδεχτήκαμε. εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει τους κανόνες γιατί απ'τη φύση μου δεν δημιουργώ γενικά προβλήματα, οπότε δε με ενδιαφέρουν. επιμένω ότι για μένα μετράει ο άλλος σαν άνθρωπος. Όταν έχει κάνει 1500 post και μπαίνει εδώ 1,5 χρόνο και σπαταλάει το χρόνο του και δίνει "κάποια" ζωή σ' αυτό το forum δεν μπορείς να του λές "ξέρεις το 1 σου ποστ είναι απαράδεχτο, σε διαγράφω".

Φιλικά Σωτήρης, προσωπική άποψη πάντα.

Φίλε Σωτήρη δεν είναι έτσι, δεν μπορεί οι κανόνες να ισχύουν για μερικούς και για μερικούς όχι. Ισχύουν για όλους, πόσο μάλλον στα "έμπειρα" μέλη που γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται στα φορουμ.

δεν ψηφίσαμε γι' αυτούς τους κανόνες, τους αποδεχτήκαμε. εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει τους κανόνες γιατί απ'τη φύση μου δεν δημιουργώ γενικά προβλήματα, οπότε δε με ενδιαφέρουν. επιμένω ότι για μένα μετράει ο άλλος σαν άνθρωπος. Όταν έχει κάνει 1500 post και μπαίνει εδώ 1,5 χρόνο και σπαταλάει το χρόνο του και δίνει "κάποια" ζωή σ' αυτό το forum δεν μπορείς να του λές "ξέρεις το 1 σου ποστ είναι απαράδεχτο, σε διαγράφω".

Φιλικά Σωτήρης, προσωπική άποψη πάντα.

Συφωνώ με το Σωτήρη. Δεν μπορείς να διώχνεις κάποιον από το χόμπι του επειδή κάποια στιγμή βαρέθηκε και ξέσπασε έστω κι άσχημα.

Guys, σεβαστή η γνώμη σας, αλλά αυτό το θέμα δεν δέχεται συζήτηση.

Το ban του Ζάχου ισχύει για 1 μήνα, δεν είναι μόνιμο.

Επειδη ειδα την τροπη του thread, να αναφερω απλα οτι ηξερα επακριβως τι ελεγα και οτι οι mods, αλλα και ο RootX δικαιολογημενα επραξε οπως επραξε και αναφεραν αυτα που ανεφεραν, αλλωστε ημουν ετοιμος να υποστω τις συνεπειες, γι'αυτο εστειλα πρωτος αναφορα στον διαχειριστη.

Συγγνωμη Φανη για την ταλαιπωρια...σε παρακαλω και ο συγκεκριμενος λογαριασμος να διαγραφει.

Ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από RootX

Φίλε Σωτήρη δεν είναι έτσι, δεν μπορεί οι κανόνες να ισχύουν για μερικούς και για μερικούς όχι. Ισχύουν για όλους, πόσο μάλλον στα "έμπειρα" μέλη που γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται στα φορουμ.

Αρχική απάντηση από RootX

Guys, σεβαστή η γνώμη σας, αλλά αυτό το θέμα δεν δέχεται συζήτηση.

Το ban του Ζάχου ισχύει για 1 μήνα, δεν είναι μόνιμο.

δεκτά και τα 2. αν δε με quotaρετε δεν επανέρχομαι στο θέμα.

Αρχική απάντηση από feanorian82

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Οι περισσότεροι αγοράζουμε κάτι ακριβό για την ποιότητά του ή τη διασκέδασή μας. Μια κάρτα γραφικών που ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να παίξω το Α ή το Β παιχνίδι , όταν έχω λεφτά και δεν θέλω κάτι άλλο θα την αγοράσω. Έναν επεξεργαστή όμως στο επίπεδο του FX θα τον έπαιρνα αν τον ήθελα για τη δουλειά μου και δεν με κάλυπτε ο προηγούμενος Barton 3000+(πράγμα πολύ δύσκολο). Αν τον θες για παιχνίδια, καμια εργασία στο σχολείο και για μαγκιά είσαι λίγο κορόιδο. Είναι σαν να μένεις στα Εξάρχεια και να έχεις Ferrari για να πηγαίνεις στην Ομόνοια.

Υπαρχουν κι άλλα πράγματα εκτός απο αυτά που αναφέρεις. Οταν πηγαίνεις για να αγοράσεις τον καλύτερο επεξεργαστή που υπάρχει, ειναι λογικό οτι θα τον πληρώσεις και πάρα πολυ ακριβά. Το ξέρεις αυτό πριν τον αγοράσεις. Αυτος ειναι ο νόμος της αγοράς. Αν δε σου αρέσει, απλά δε τον αγοράζεις, ή συμβιβάζεσαι με ενα bartonaki 3000.

θα συμφωνησει και το θεμα για τι δουλεια το χρειαζεσαι το συστημα. η γνωμη μου ειναι αν εισαι φανατικος gamer τοτε θα πρεπει να επενδησεις σε ενα μηχανημα που να παραχωρει γρηγοραδα και τελεια γραφικα

Αρχική απάντηση από Trooper

Υπαρχουν κι άλλα πράγματα εκτός απο αυτά που αναφέρεις. Οταν πηγαίνεις για να αγοράσεις τον καλύτερο επεξεργαστή που υπάρχει, ειναι λογικό οτι θα τον πληρώσεις και πάρα πολυ ακριβά. Το ξέρεις αυτό πριν τον αγοράσεις. Αυτος ειναι ο νόμος της αγοράς. Αν δε σου αρέσει, απλά δε τον αγοράζεις, ή συμβιβάζεσαι με ενα bartonaki 3000.

Ως φοιτητής δεν θα αγόραζα τον καλύτερο επεξεργαστή της αγοράς για να τον έχω να κάθεται στο Word. Αν κάποια στιγμή τον χρειαστώ (για πειράματα πυρηνικής φυσικής ή για Data Mining-Κmean Clustering στα 200 ΤΒ δεδομένα μου) να είσαι σίγουρος ότι θα τον αγοράσω για να κάνω τη δουλειά μου αλλά τις εργασίες μου και το Halflife πάλι στο BArtonako θα τις κάνω. Δεν σου είπα να μην τον πάρεις εσύ αλλά μηπως όταν το σκέφτεσαι σε προβληματίζει ότι έδωσες το βιος σου για αυτό που δεν χρειάζεσαι και τόσο;

το να μην το χρειαζομαι ειναι σχετικο. επενδυσα σε ενα επεξεργαστη που πιστευω θα με παει ενα χρονο με καλες επιδοσεις:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.