Jump to content

FX-55

def

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

πιστευεις οτι εχει διαφορες στην αποδοση; συμφονο οτι ειναι διαφορετικο σοκετ απλως το 940 χρησημποιηθηκε για τους opteron,και μετα ηρθε το939 για να γινει συμβατο για αthlon64 και fx

αν δεν λεμε της γνωμες μας στο site που θα της λεμε; σεβομαι της αποψης του διαχειριστη αλλα αυτη η επεμβαση ειναι αδικη. σημαινει στερηση του λογου

φυσικα και να λετε γνωμες.........οχι και στερηση του λογου...αλλα

ανοιχτε αλλο θεμα αντιπαραθεσης ωρε παιδες FX 53 vs 4000+

τοσο δυσκολο ειναι να το σκεφτει καποιος..........

Αρχική απάντηση από jax7480

Βασιλη μου φαινεται παλι ψηνεσαι να τα ακουσεις? Τι απ'ολα ειχες κανει εσυ με τον FX-53?

Aπ'ολα αυτα εχω κανει με τον 53....!!!!!.απλα δεν εφτασα 14.525GHz...ουτε οι μνημες πηγαν με 1-1-1-2 στα 538mhz...ουτε ειχα -154 βαθμους με διβαθμιο....ουτε το vcore δεν περασε τα 4 volts.....ενταξει τωρα????δενκαταλαβαινω τι κολλημα εχεις με εμενα κ συνεχεια μου την λες?Αντε κοιτα τον εαυτο σου κ μιλα για σενα κ οχι για μενα....αμαν εχεις φαγωθει πια...οτι λεω κ οτι κανω μου την λες.....αμα γουσταρω παιρνω fx57 κ τον βαζω στο γραφειο!Δεν καταλαβα.υπαρχει καποιο προβλημα η κατι που σε πειραζει με οτι κανω εγω στο hardware μου?

Αρχική απάντηση από def

ακομα για τον fx-53 μιλατε; o 4000+ ειναι ο fx-53. και ξερουμε ολοι τις επιδοσεις του,αλλα δεν καταλαβενω γιατι δεν επεσαν ακομα η τιμες του

λολ...τραγουδα......οποτε θες σε παω μια κοντρα σε οτι θες.....

δηλαδη τι επιδωσεις ξερεις κ το λες ετσι?:rant:

Αρχική απάντηση από Mischeif

εγω παντως στο< πλαισιο του Πειραια ειδα εναν fx53 σε tray πριν κανενα μηνα 300ε τελικη!

:D :D :D

υ.γ. ρωτησα κιολασς για σιγουρευτω και οντως τοσο ειχαι

αμα ξαναδεις στειλε μου sms να παω να παρω 2-3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.