Jump to content

FX-55

def

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

καταρχην ζηταω συγνομη για την αρχικη μου αποτομη απαντηση.αλλα τον εχω παρει εδω και 2 μηνες και δεν ξερω να τον αυξησω την αποδοση του. αφου με την mobo που εχω abit av8 3deyes τον ανεβασα μεχρι 2.8 απο το guru προγραμμα.

και εμενα μεχρι εκει πηγε με την στοκ ψυκτρα και αερα...

και 1,6v απο οτι 8υμαμαι...

με το Phase change πηρε αλλα 400Mhz φτανοντας τα 3,2Ghz, τελικα σταθεροποιηθηκε στα 3,1G - 3,15G με 1.725v ρευμα....

αν εχεις και εσυ στοκ ψυξη πιστευω δυσκολα θα ανεβει παραπανω. απο την αλλη με λιγο καλο νερακι σιγουρα θα παρει λιγο τα πανω του :)

Αρχική απάντηση από Zarras

και εμενα μεχρι εκει πηγε με την στοκ ψυκτρα και αερα...

και 1,6v απο οτι 8υμαμαι...

με το Phase change πηρε αλλα 400Mhz φτανοντας τα 3,2Ghz, τελικα σταθεροποιηθηκε στα 3,1G - 3,15G με 1.725v ρευμα....

αν εχεις και εσυ στοκ ψυξη πιστευω δυσκολα θα ανεβει παραπανω. απο την αλλη με λιγο καλο νερακι σιγουρα θα παρει λιγο τα πανω του :)

Και μενα τα ιδια... 2.8 με οσο ρευμα μπορουσε να δώσει η μητρική. Το νερο δε βοηθησε και πολύ. Οταν εχει 89 watt στα default του, τι να κανει το νερακι το καημενο ? :)

εχω το υδροψυκτο της zalman με κυκλοφορια νερου, αλλα τζιφος δεν κανει και πολυ δουλεια και τον πληροσα 230 ευρο. αν ανεβασω την ταση ρευματος του επεξεργαστη μεχρι 1,7 θα υπαρχει προβλημα;

Αρχική απάντηση από def

ακομα για τον fx-53 μιλατε; o 4000+ ειναι ο fx-53. και ξερουμε ολοι τις επιδοσεις του,αλλα δεν καταλαβενω γιατι δεν επεσαν ακομα η τιμες του

Και καλα παλιωσε ο FX-53???

λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.