Greek Ιανουάριος 24, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 To πρόγραμμα το χρησιμοποιήσες ή όχι ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 24, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Δεν ηρθε ρε συ, αφου βγηκες πριν τελειωσει... Επισης ενα μικρο update, ουτε ο αδερφος τις πιανει τελικα αυτες τις συχνοτητες. Θα αγγαρεψω καποιον να δοκιμασω διαφορετικο lnb μπας και δω φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιανουάριος 24, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 spresv το μέγεθος του πιάτου σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 25, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 110x115 με Humax 0,3dB LNB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιανουάριος 25, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Kανονικά δεν βγαίνει όλος ο Astra με το 1.10.Οπότε καλά πρέπει να είσαι αν βγάζεις τους περισσότερα transpoders.Ίσως δεν έχεις κάνει και ακριβή σκόπευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 25, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Εχω αγγαρεψει και πιο ειδημονες για αυριο με εξοπλισμο και spare lnb να δοκιμασουμε. θα μας λυθουν οι αποριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 25, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Μιλησες με το Στελιο ρε Σταυρο?Εγω δυστυχως για τις 7.30 που λες, το κοβω χλωμο να μπορεσω να ερθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 25, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Λοιπον, μολις πληροφορηθηκα οτι την 1F δεν την βγαζεις με την καμια απο Ελλαδα, ο Στελιος μονο που δεν γελασε οταν του το πα . Οποτε we are good to go και θα ψαχτω τωρα με τα ηδη υπαρχοντα HD για να ανεβασω screens και κλιπακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 25, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Εχεις δοκιμάσει να πιάσεις τον hotbird ????Γιατί τόσο κόλημα με τον Astra??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 26, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Λοιπον, μολις πληροφορηθηκα οτι την 1F δεν την βγαζεις με την καμια απο Ελλαδα, ο Στελιος μονο που δεν γελασε οταν του το πα . Οποτε we are good to go και θα ψαχτω τωρα με τα ηδη υπαρχοντα HD για να ανεβασω screens και κλιπακια. Ο 1F θελει μερικα μετρα (3+) κατοπτρο οπως σου ειπα , και αυτο μονο Βορεια Ελλαδα αν βγει . Και δεν εβαλα τα γελια ...! Οποτε Τακη μην αγχωνεσαι για αυριο . Θα παμε καποια αλλη μερα ωστε να κανουμε λιγο fine tuning ... Aς βαλει και το 2ο LNB και παμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 26, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Ok... Τουλαχιστον ξερω τι να περιμενω απο τον εξοπλισμο ταρατσας που θα βαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 26, 2007 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Δοκιμάστε και turksat..Άμα το LNB είναι universal βάλε παραπάνω απο έναν δορυφορο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 26, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Μωρε hotbird το ειχα στην αρχη, αλλα επειδη ειχε μπολικα HD καναλια ο Astra ειπα να το γυρισω εκει. Σημερα μαλλον παω για 2ο lnb. Αφηστε που με εψηνε αυτος ο διαολος ο coolmind για μοτερακι Εχω ηδη ενα τετοιο lnbακι. να παρω αλλο ενα ιδιο η να ψαξω για κατι καλλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 26, 2007 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Δοκίμασε βρε και τος 2 δορυφόρους μαζι με το 1 LNB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 26, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Ταυτοχρονα? Για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenntos Φεβρουάριος 5, 2007 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 http://kenntos.mylivepage.com/image.Εδω βλεπω αυτα με τιν καρτα,αραγε για αυτο 119Ε η κανω λαθος.Δεν δουλεβει με alt.1.80 ofsset Θεσσαλονικη,lnb invacom 0.3.Απογοητευση!!!!!:022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 5, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Μωρε δουλευει, αλλα δεν υποστηριζεται ακομα πληρως. Πχ απο το ProgDVB δεν μπορω να δουλεψω diseqc switch. Ουτε επισης να πιασω DVB-S2 καναλια απο το ιδιο προγραμμα, ενω απο τη δικη της μουφα τα πιανει κανονικα. Και στα DVB-S HD καναλια οποτε βρω καναλι και βαλω AVC/H.264 decoder κολλαει το προγραμμα... Θελει λιγη υπομονη ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bou Φεβρουάριος 8, 2007 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Μόλις την εγκατέστησα.Είμαι κολλημένος με το full HD και έχω συνδρομητική κάρτα irdeto από το www.euro1080.com εδώ και δύο χρόνια. Έβλεπα μέχρι τον δεκέμβριο του 2005 από τον hellas sat2 μέχρι που διέκοψε και όταν επανήλθε στις 7 στον w3 ήτανε dvbs2-mpeg4 με αποτέλεσμα να μήν βρίσκω δέκτη. Τελικά πρίν λίγες μέρες πήρα αυτή η οποία όμως δέν έχει ενσωματωμένο cam όπως η twinhan που είχα μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να μην το έχω ακόμα και να μήν μπορώ να ξεκλειδώσω το hd1. πρίν λίγα λεπτά κατάφερα με το δικό πρόγραμμα να δώ από τις 7W και το luxe hd και τα hd5 και hd4U!Βέβαια ο υπολογιστής "κάθεται" κανονικά!Η συνδρομή στο euro1080 είναι αστεία 200€ μέχρι το 2010! Δηλαδή έμενα μου ήρθε 2,77 € το μήνα!Καλό έεεεεε?Από πρόγραμμα δέν ξέρω τώρα τη έχει αλλά όταν το έβλεπα είχε ενδιαφέροντα τοπία ταξίδια συναυλίες αθλητικά κ.λ.π. Αξίζει τόν κόπο.Επίσης και το Luxe HD το οποίο μπορείτε να το δέιτε και σε sd για να πάρετε γεύση είναι καλό για να περνάει κανείς την ώρα του με ωραία τοπία κ.λ.π.Όσοι είχαν και κάρτα καταχωριμένη σε βέλγικη διεύθυνση είδαν και το moundial.Αξίζει λοιπόν να γυρίσετε στι 7 είτε με επιπλεόν πιάτο ή ακόμα με κινητό και positioner. Εγώ με ένα 1.2-1.40tecatel έχω λοκάρει περί τους 40!Με το progdvb δεν κατάφερα να ανοίξω s2. θα πρέπει να περιμένουμε για drivers. μέχρι τώρα την ενεροποίησα με bda s διότι δέν βρήκα ειδικότερους.Περιμένω να στήσω το νέο htpc μου για να στείλω σήμα στον Optoma HD81 σε full hd1080i. Είς αναμονήν και του δορυφoρικού 1920 1080P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Φεβρουάριος 8, 2007 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Καλωσηρθες φιλε bou.Απ' οτι φαινεται το εχεις μελετησει αρκετα το αντικειμενο.Μηπως θα σου ηταν ευκολο να μας δωσεις ακομα περισσοτερες πληροφοριες και να βοηθησεις τον spresv και κυριως εμενα που τωρα σιγα σιγα περναω στον χωρο των δορυφορικων?Δε θελω να σε κουρασουμε, απλα εισαι ο πρωτος ανθρωπος που βρισκουμε να εχει skystar HD εκτος απο εμας και οι οποιες γνωσεις και εμπειριες σου θα μας φανουν χρησιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 8, 2007 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Ψιλο ασχετη ερωτηση,με πιατο απο Νοβα και καποια PC sat card μπορεις να πιασεις τπτ?Το εχω και καθεται στη ταρατσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.