Jump to content

C2D X6800..let's start!

deadlock7

Recommended Posts

Δυστυχώς η υπομονή μου εξαντλήθηκε γρήγορα κι αποφάσισα να παίξω με μονοβάθμιο,όπου κι αφιερώνω τις τελευταίες δυο μέρες το χρόνο μου.Είμαι σίγουρος πως κάτι καλύτερο θ'αποφέρουν οι επόμενες μέρες.Μείνετε συντονισμένοι..:083:

attachment.php?attachmentid=14056&stc=1&d=1169317794

post-2796-1442174542,6399_thumb.jpg

Δώσε info...

Τί τάση έχεις δώσει μέχρι στιγμής ?

Θερμοκρασίες στο load ?

Καλορίζικος...καλά bench :033:

Η τάση κυμαίνεται κοντά στο 1.85.Προσπαθώ να βρώ τη χρυσή τομή,γιατί το φορτίο φαίνεται να είναι μεγάλο για ν'αντέξει το phase.Φυσικά αυτό στο 1Μ,γιατί αν μιλήσουμε για τα υπόλοιπα σίγουρα πρέπει αν παίξω κοντά στο 1.75 που μπορεί να κοντράρει..

Θερμοκρασίες δε μπορώ να σου πώ γιατί δεν έχω βάλει αισθητήρα στην κεφαλή κι αυτός που έχει πάνω χάλασε.:011:

Σύντομα θα χρειαστεί ν'αγοράσω!Αναγκαστικά παίζω στα τυφλά..μόλις μπεί θερμόμετρο θα ξέρω πού περίπου μπορώ να φτάσω μ'αυτή την ψύξη.

Eυχαριστώ για τα καλά σας λόγια..:023:

Τον Στελαρα θα τον στρωσεις να δουμε τον επεξεργαστη σε πληρη δραση?:033:

Μηπως αποφευγει γιατι δε θελει να δει τον ταπεινο moderator να του ριχνει στα αυτια?:p

:046:

Ταπεινος moderator με CPU των 1000 Ευρω ? :115:

Οταν τελειωσει το cascade θα σου πω εγω τι εστι ταληρο ! :074:

Τον Στελαρα θα τον στρωσεις να δουμε τον επεξεργαστη σε πληρη δραση?:033:

Τάκη βλέπω μου έχεις πλήρη εμπιστοσύνη!:022:

Ταπεινος moderator με CPU των 1000 Ευρω ? :115:

Οταν τελειωσει το cascade θα σου πω εγω τι εστι ταληρο ! :074:

Χμμ...μόλις φανέρωσες τα επόμενα αποτελέσματά μας βρε Στέλιο!!!

Ετοιμάσου εσύ να παίξουμε αύριο κι ελπίζω να μην κολλήσουμε όπως προχθές!:021:

Σαφώς δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι,αλλά δεν είναι και τα όριά του αυτά!

Η ψύξη δεν επαρκεί γι'αυτά τα Volts,γι'αυτό και περιμένω να βάλω θερμόμετρο για να βγάλω συμπεράσματα.Τις επόμενες μέρες θα ποστάρω τα συμπεράσματά μου..

Ο επεξεργαστής αγοράστηκε για να μπεί στο cascade,ειδάλλως θα έπαιρνα 6700.Επειδή γνωρίζω τη δουλειά του Στέλιου είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θ'αγγίξουμε το τάληρο με το ίδιο ρεύμα περίπου.Είδωμεν..

;295909']Ρε τι μας βγάζεις την ψύκτρα του ? ιδια απο το 478 ειναι ' date=' δώσε 5 στρογγυλά να ψαρώσουμε .[/quote']

Yπομονή..το διβάθμιο τελειώνει κι αν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα θ'αρχίσουμε τα πειράματα λίαν συντόμως!Ευτυχώς που βρήκαμε και λίγο χρόνο αυτές τις μέρες..:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.