Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2007 Ποιο απο αυτα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα ειναι το πιο γρηγορο στο ριπαρισμα ταινιων?Να υποθεσω liteon λογω παραδοσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_771442169141 Ιανουάριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Μολις πηρα προχθες το Asus E616A2....Πολυ καλο και αθορυβο με antivabration system και auto ρυθμιση των στροφωνσε περιπτωση γρατζουνιων στο dvd....Kαι το LiteOn που ειπες ειναι καλο....Εγω θα επαιρνα κατι αναμεσα σε αυτα τα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyaris1442169162 Ιανουάριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Εγω πηρα εχθες το ASUS DRV-1608P3SΓνωριζει κανεις κατι για αυτο το μοντελο;ευχαριστω.Up the irons... You know who you are ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Aντε βρε hemispasm, εσενα περιμενω ακομα! Απο αυτα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα ποιο ειναι το καλυτερο dvdriper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Εμενα μου αρεσουν τα pioneer στο ripping....Απλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες.........ολα πανω κατω τα ιδια κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 lol @ vader Ο λογος για τον οποιο δεν εχω απαντησει ειναι επειδη πολυ απλα δεν εχω καποια ιδιαιτερη εμπειρια πλεον με τα dvd-rom που κυκλοφορουν στην αγορα. Θεωρω οτι με τις τιμες που επικρατουν πια δεν ειναι η καλυτερη κινηση να αγορασει κανεις ενα dedicated dvd-rom drive οταν με τα ιδια λεφτα η ελαχιστα ευρω ακομα μπορει να παρει recorder με ισως μικροτερες αποδοσεις σε ταχυτητα αναγνωσης της ταξης των μερικων δευτερολεπτων. Αν θελεις καποιο φθηνο και σχετικα γρηγορο σε ripping recorder το οποιο να ειναι οκ και σαν recorder θα σου προτεινα το SHW-160H6S. Απο εκει και περα αν επιμενεις για απλο dvd-rom μπορω μονο απο το τι εχει να δειξει η ιστορια να σου προτεινω να κινηθεις προς liteon ή asus μερια με την επιφυλαξη οτι δεν ξερω τιποτα για τα νεα μοντελα - αν υπαρχουν - και να αποφυγεις τα toshiba καθως ειναι πιο picky - αν και πλεον απο οτι θυμαμαι τα dvd-rom drives δεν ειναι δικα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 25, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 το θεμα δεν ειναι η ταχυτητα. Το θεμα ειναι οι γρατζουνιες. Μου αρεσε αυτο που ειπε ο knight77 για το Asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Στις γρατζουνιες θα κανει speed down για να κανει error correction το οποιο αποτυπωνεται στο τελικο χρονο αναγνωσης. Εξαλλου ο Χρηστος ρωτησε πληροφοριες αναφορικα με την ταχυτητα και οχι την ικανοτητα error correction. Ακομα και σε αυτο το τομεα, θα προτεινα περισσοτερο ενα recorder παρα ενα απλο dvd-rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 25, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Εχω δοκιμασει ολα τα τελευταια liteon . 166S , 167T , 16P9SV , 16P1S .Ολα παιζουν αψογα , με δυνατοτητα rip σε 10-12Χ . Χωρις slowdown κλπ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 25, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Στις γρατζουνιες θα κανει speed down για να κανει error correction το οποιο αποτυπωνεται στο τελικο χρονο αναγνωσης. Εξαλλου ο Χρηστος ρωτησε πληροφοριες αναφορικα με την ταχυτητα και οχι την ικανοτητα error correction. Ακομα και σε αυτο το τομεα, θα προτεινα περισσοτερο ενα recorder παρα ενα απλο dvd-rom.Ναι, εγω ηθελα να τονισω οτι η ταχυτητα δεν παιζει ρολο.Εχω ενα χαλασμενο pioneer που δουλευει μονο σε ΡΙΟ mode (2x), παρολα αυτα μου εχει διαβασει καποια γρατζουνισμενα δισκακια που το LiteOn μου κολλουσε. Οποτε τι να το κανω το 16x αν στο συγκεκριμενο δισκακι η αποδοση του ειναι 0x ?!Λες οτι τα recorder ειναι πλεον καλυτερα και στο συγκεκριμενο θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 25, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Λες οτι τα recorder ειναι πλεον καλυτερα και στο συγκεκριμενο θεμα?yep κατα κανονα, it has always been the case.Εντιτ: και το LG GSA-H42 ειναι μια χαρα επισης now that i think of it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 27, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Bρεθηκε στα χερια μου ως αντικαταστατης του χαλασμενου lg h20 το samsung s182m.Τι λεει αυτο?Απο πλευρας εγγραφης και ripping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 5, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εγώ πάντως αν με ρωτήσει κανείς θα του πώ "μακρυά από Asus...'. Έχω αγοράσει τρία συνολικά και χτυπήσανε ΟΛΑ. Το ένα "έκλασε" εντελώς και δεν σωνότανε ούτε με bios flash, το άλλο έκανε "διακοπές" στο playback και το τρίτο που το έχω ακόμα πάνω και κάνει "ζεμπεκιές" κατά την αναπαραγωγή αλλά και έχει χαλάσει το πορτάκι και πολλές φορές δεν ανοίγει παρά μόνο αν πατήσω 5-6 φορές το eject (κλασικό πρόβλημα γενικώς).Οσον αφορά το ... "anti-vibration" σύστημα, αναρωτιέμαι τι χρησιμότητα έχει από την στιγμή που το μηχάνημα είναι ακίνητο!!!! Εκτός αν πιστεύει κανείς σε marketing tricks κατά την άποψή μου. Και κατά γενική ομολογία δεν είναι όλα τα dvd-roms ίδια, και ας έχουν μικρές διαφορές τιμής!!!!!! Ελεος, παρόμοια τεχνολογία έχουν. Και συνήθως οι μηχανισμοί κατασκευάζονται από 2-3 κατασκευαστές (Toshiba, Plextor, Hitachi).Όσον αφορά το spin-down σε περίπτωση γρατζουνισμένου DVD, να πώ ότι το κάνουν ΟΛΑ τα DVD-Rom. Αυτό που τα κάνει να διαφέρουν είναι ο εκάστοτε αλγόριθμος error correction που χρησιμοποιεί το καθένα!!!Πάντως τα καλύτερα rippings και readings σε DVD-Rom τα επιτυγχάνουν Toshiba, BenQ, Liteon, LG. Από αυτά προσωπικά προτιμώ τα LG & Toshiba (τα BenQ μου θυμίζαν εβραϊκή συναγωγή και τα Liteon απλά τα θεωρώ μέτριας ποιότητας, και με... αμφισβητούμενο firmware). Οσον αφορά τα BenQ καλά ήταν, αλλά μια και την εξαγόρασε η Liteon θεωρώ ότι πλέον σαν προϊόντα μάλλον έχουν "πέσει" ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν θεωρούνται διαφορετικά τα μεν από τα δε...Πάντως τώρα Asus & LG έχω (φλασαρισμένα region free) και τα χρησιμοποιώ και τα δύο χωρίς διακρίσεις. Ε, το LG είναι καλύτερο μακράν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 5, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 16P9SV To συγκεκριμενο το εχω και γω,δεν μ'εχει απογοητευσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Φεβρουάριος 5, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εγώ παιδιά έχω ένα LG (GDR-8164B) ....κάνει μια χαρά την δουλεία του ξεκοιλιάσματος ! (ripping) τι λέτε για το συγκεκριμένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.