Jump to content

Dual Layer

heavyaris1442169162

Recommended Posts

Καλησπερα..

Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εγγραφη σε dual layer dvd ....

υπαρχουν ασυμβατοτητες αναπαραγωγης;; ειτε σε dvd υπολογιστη, ειτε σε "φετα".

ευχαριστω.

• 3 weeks later...
Καλησπερα..

Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εγγραφη σε dual layer dvd ....

υπαρχουν ασυμβατοτητες αναπαραγωγης;; ειτε σε dvd υπολογιστη, ειτε σε "φετα".

ευχαριστω.

Εγώ τώρα να σου απαντήσω πως δεν εχω κανένα πρόβλημα, και παίζουν μια χαρα οι ταινειες σε πισι, και επισης σε ενα DVD player της πλακας Bluesky (36 E from Praktiker). Απο εκει και περα ειναι θεμα προδιαγραφών μηχανήματος πιστεύω για το που θα παίξει η κάθε ταινεια.

Σε dual layer DVD+R media δεν υπάρχει πρόβλημα γενικα, δεδομενης και της δυνατοτητας Bitsetting σε rom.

Σε dual layer DVD-R media δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα υποθετω οτι δε πρεπει να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα. Ειναι και περισσοτερο σπανια στην αγορα αλλα υπαρχουν.

• 3 weeks later...

Εγω παντως αντιμετωπισα προβληματα.

Εκανα εγγραφες σε dl disks και καποια drives δεν τα διαβαζαν.

Δυστυχως, ενω μιλαμε για blueray, ακομη τα dl δεν εχουν φτασει στη συμβατοτητα που θα πρεπε. Γνωμη μου απο τις εμπειριες εγγραφης που ειχα.

Δυστυχως, ενω μιλαμε για blueray, ακομη τα dl δεν εχουν φτασει στη συμβατοτητα που θα πρεπε. Γνωμη μου απο τις εμπειριες εγγραφης που ειχα.
Και καθολα σεβαστη :)

Σε DVD +R DL media εγραψες? Ποιας κατασκευαστριας εταιρειας? Μπορουσες να κανεις bιtsetting σε dvd-rom για να αυξησεις τη συμβατοτητα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.