javaneze: Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2007 Κυριοι περασα τα ΧΡ σημερα στο σκληρο μου δισκο.O δισκος εχει κοπει σε 3 partitions, C:\ , D:\ και E:\.Το Ε:\ περιειχε ηδη δεδομενα οποτε δεν φορμαριστικε οπως τα προηγουμενα 2. Μπαινοντας λοιπον στο E:\ , βλεπω προς εκπληξη μου 3 αρχεια που δεν επρεπε να υπαρχουν εκει. Τα boot.ini, NTDETECT.COM και ενα ntldr χωρις επεκταση.Ανοιγοντας το Computer Managment>Disk management διαπιστωνω οτι τα ΧΡ εχουν χαρακτηρισει το partion C:\ ως "Healthy(BOOT)" ενω το partition E:\ ως "Healthy(SYSTEM)" και δεν μου επιτρεπει να αλλαξω καν driveletter.(το partition D απλα χαρακτηριστηκε "Healthy")Εχει κανεις υποψην του τι μπορω να κανω για να μην χαρακτηριζεται ετσι το E:\ και να μεταφερθουν τα αρχεια στο C:\ ;H' εστω αν χρειαζεται ξαναφορματ, ξερει κανεις τι κοτσανα μπορει να εκανα στο setup και εγιναν ετσι;Αν παιζει ρολο ο δισκος ειναι sata2 Western digital.Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Tα ΧΡ που τα πέρασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Ωπ, σορρυ για τη μη διευκρινηση. Στο C:\ τα περασα φυσικα. Αν τα ειχα εγκαταστησει στο Ε:\ δεν θα απορουσα με τα αρχεια που βρηκα στο E:\ . Ολα τα υπολοιπα γνωστα (φακελος windows-program files-documents and settings, autoexec-config κτλ ειναι στο C:\ κανονικα ... Παντως την ιδια διαδικασια που εκανα εδω και 4 χρονια σε ATA δισκο χωρισμενο partitions, δεν μου δημιουργησε ποτε παρομοιο θεμα. Φοβαμαι πως θα εχει να κανει κατι με το SATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.