Jump to content

2x2gb sticks!!ddr2 800

BoNito1442169110

Recommended Posts

Imho αυτό που κάνει το Πλαίσιο είναι πολύ καλό. Φαντάζομαι θα το έχει επισημάνει και στους πωλητές τους να το διευκρινίζουν γιατί αλλιώς θα γινόταν χαμός με τις επιστροφές..

εμένα γιατί μου φαίνονται φτηνές για αρχή?

για να πάρεις καλές 4*1 θέλεις 900 ευρώ (δες cellshock, ocz...)

Ναι ομως αυτες που λες ειναι 1000-ΑΡΕΣ+++ και εχουν 2-φορες καλυτερα timings!

Ναι ομως αυτες που λες ειναι 1000-ΑΡΕΣ+++ και εχουν 2-φορες καλυτερα timings!

αν τα πάμε έτσι γιατί στις ddr1 από 512 σε 1 gb δεν είχες πιο σφιχτά timings...

όσο ανεβαίνει η χωρητικότητα, χαλάνε και τα timings.....

και αν έχει δοκιμάσει κάποιος, μπορεί να μου πει αν μπορεί να παίξει 4 1000αρες μαζί με σφιχτά timings ? με 1t?

αν τα πάμε έτσι γιατί στις ddr1 από 512 σε 1 gb δεν είχες πιο σφιχτά timings...

όσο ανεβαίνει η χωρητικότητα, χαλάνε και τα timings.....

Δεν είναι αναγκαίο αυτό που λες ( ότι όσο αυξάνεται η χωρητικότητα χαλάνε τα timings ).

Το κάθε IC ( Integrated Circuit ) έχει μια δεδομένη χωρητικότητα.

Π.χ. τα BH5 ( DDR1 ICs by Winbond ) είχαν χωρητικότητα 32MB έκαστο )

Ανάλογα με τον σχεδιασμό, κλπ κλπ μπορεί να φτάσει μέχρι και κάποια MB το κάθε IC, καθώς και να περιοριστεί ο μέγιστος αριθμός ICs per side ( εξ' ου και τα Single Sided & Double Sided DIMMs ) [ στα BH5 για να φτιάξεις 1 stick των 512MB χρειαζόσουνα 16 ICs, όπου τα 8 ήταν στην "μπροστινή" πλευρά του DIMM και τα άλλα 8 στην "πίσω" ]

etc...

Δηλαδή υπάρχει ελπίδα [ με ένα καλό R&D ] να φτιάξουνε ICs με μεγάλη χωρητικότητα και καλά timings { μετά παίζουν και άλλα θέματα, όπως ζητήματα ενεργειακής φύσεως, θερμοκρασιακής, signaling, etc }

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.