sakattack1442169065 Ιανουάριος 23, 2007 #21 Ιανουάριος 23, 2007 πολυ απλα, παρε ενα καλωδιο din και κοψε την ακρη (αυτη που θα εβαζες πχ κατ΄ευθειαν στο τροφοδοτικο) Μετα συνεδεσε εκει μια πριζα σουκο. Βαζεις επανω ενα πολυπριζο, και εισαι αρχοντας, βαζεις ολες τις συσκευες που θελεις εκει. αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου, πηγαινε το din καλωδιο σε ενα ηλεκτρολογο να στο φτιαξει. Θα κανει 5 λεπτα, λιγα ευρω, και θα ξενοιασεις. ΥΓ δες και τη φωτο (απο σκονη παντως καλα παμε :003: )
javaneze: Ιανουάριος 24, 2007 #22 Ιανουάριος 24, 2007 viper-kt thanx man και απο οτι λεει ο sakattack δεν χρειαζεται ν α ξεχασεις τις shuko Τα αλλα 2 που ρωταω και ειδικα το θεμα με τα watt που ειναι αρκετα σημαντικο δεν εχει κανενας υποψιν του;
sakattack1442169065 Ιανουάριος 24, 2007 #23 Ιανουάριος 24, 2007 με τα watt εισαι υπερκαλυμμενος, δεν δουλευει στο τερμα το τροφοδοτικο.για τη μαρκα, πιστευω οτι παιζει ρολο το ονομα, ισως ειναι πολυ καλο, αλλα να προτιμανε το ονομα.
varelasj Ιανουάριος 24, 2007 #24 Ιανουάριος 24, 2007 Πλάκα πλάκα, κι εμένα εκεί με βλέπω να πηγαίνω. Πρέπει βέβαια να τσεκάρω πρώτα άν αντέχει το σύστημα μου.... Μήν τρέχω και δεν φτάνω!Πρεπει να το σηκωνει και σχετικα ευκολα πιστευω. Εμενα εχει το pc της υπογραφης με 6 δισκους και επισης ειναι πανω του αλλο ενα pc c2d 6600@3.4ghz με μια 1800xt. Δυσκολο μου φενεται να μην σηκωσει το δικο σου.
Reptile64 Ιανουάριος 25, 2007 #25 Ιανουάριος 25, 2007 viper-kt thanx man και απο οτι λεει ο sakattack δεν χρειαζεται ν α ξεχασεις τις shuko Τα αλλα 2 που ρωταω και ειδικα το θεμα με τα watt που ειναι αρκετα σημαντικο δεν εχει κανενας υποψιν του; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701035 Παρε αυτο αλλα απο τα multirama το εχουν προσφορα γυρω στα 60-70 ευρω, 1100VΑ (660W δηλαδη). Μονο μην το βαλεις στο δωματιο σου γιατι πιθανοτατα να σε ενοχλει ο ανεμιστηρας τα βραδια, αν και εγω τον συνηθησα γρηγορα.
javaneze: Ιανουάριος 25, 2007 #26 Ιανουάριος 25, 2007 Reptile επειδη για το δωματιο προοριζεται, εννοεις πως δουλευει το ανεμιστηρακι συνεχεια; ακομα οταν και η παροχη του ρευματος ειναι σε νορμαλ επιπεδα;
Reptile64 Ιανουάριος 26, 2007 #27 Ιανουάριος 26, 2007 Ναι δυστυχως δεν γινεται να του κανεις κατι για να σκασει! Εκτος κι'αν αλλαξεις ανεμιστηρακι, πραγμα λιγο εως πολυ δυσκολο! Παντως σου ξαναλεω πως ειναι και θεμα συνηθειας, μετα απο λιγες μερες δεν θα σε ενοχλει.
javaneze: Ιανουάριος 27, 2007 #28 Ιανουάριος 27, 2007 Φιλε μου παρραληλα με την ψυκτρα της CPU, την ψυκτρα της VGA και τα 4 ανεμιστηρακια του tower το μονο που δεν θελω ειναι ενα ακομα να προσθετει στον χαμο. Aκομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει ανεμιστηρακι το UPS... τι στο καλο, επεξεργαστη εχει; εν πασει περιπτωση μαλλον θα εξακολουθησω να ψαχνω για καποιο fanless σαν αυτο που πηρε εδω ο συνφορουμιτης ... Ευχαριστω Reptile
firefox Δεκέμβριος 21, 2007 #29 Δεκέμβριος 21, 2007 τo MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA USB διαθέτει λογισμικό που να αναλαμβάνει να κλεινει το pc μέσα σε x χρονικό διάστημα μετά την διακοπή ρεύματος?
firefox Ιανουάριος 4, 2008 #31 Ιανουάριος 4, 2008 εμενα γιατί μου εμφανίζει τo monitoring σαν disabled? τo κάνει συνήθως όταν τo επαναφέρω από standby mode. παραθέτω και τo εικονίδιο.
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #32 Ιανουάριος 4, 2008 εμενα γιατί μου εμφανίζει τo monitoring σαν disabled? τo κάνει συνήθως όταν τo επαναφέρω από standby mode. παραθέτω και τo εικονίδιο.εχω παρατηρησει το ιδιο στο winpower 2.2.0.0 και οχι μονο απο standby, αντιθετα η εκδοση 2.0 δεν ειχε καποιο προβλημα.
firefox Ιανουάριος 4, 2008 #33 Ιανουάριος 4, 2008 χωρίς να κατάφερα να βρω πια έκδοση έχω την έκδοση 2.0 που την βρίσκουμε?
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #34 Ιανουάριος 4, 2008 δεν εχω ιδεα που τη βρισκουμε, την εκδοση την εχει πανω το cd εγκαταστασης που ερχετε μαζι με το ups.
firefox Ιανουάριος 6, 2008 #36 Ιανουάριος 6, 2008 τo 2.0 oντως δουλεύει μια χαρά χωρίς τα αναφερθέντα προβλήματα του αλλου version.ντροπή τους να κάνουν release επίσημα τέτοιο software.
bfc_xxx Ιανουάριος 6, 2008 #37 Ιανουάριος 6, 2008 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ μήπως ξέρει κάποιος να μου πει το 1000άρι το mustek πόσες και τι είδους μπαταρίες παίρνει? Είναι 12V/7A?? Γιατί μου έχουν τύχει κατά καιρούς κάποια ups που παίρνουν άλλες μπαταρίες που δεν είναι τόσο φθηνές και δε βρίσκονται και εύκολα (τουλάχιστον στην επαρχία).
oforous_bilatos Ιανουάριος 19, 2008 #38 Ιανουάριος 19, 2008 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, πήρα πρόσφατα ένα τέτοιο - MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA USB LINE INTERACTIVE. Έχω 1-2 ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος που ήδη το έχει να μου απαντήσει.. 1. Κανονικά στην τάση εξόδου δεν θα έπρεπε να βγάζει 230 ανεξάρτητα με την τάση στην πρίζα?Δηλαδή το AVR που λέει ότι έχει αυτό δεν κάνει? 2. Κατά την εκκίνηση του UPS ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που είδα ότι σημαίνει βλάβη και μετά απο 2-3 sec κλείνει και λειτουργεί κανονικά. Ειναι φυσιολογική συμπεριφορά? Ή κάτι δεν πάει καλά. Κοίταξα το manual μια πεταχτή ματιά αλλά δεν πρόσεξα να αναφέρετε κάπου σε αυτό. Μη μου πετάξετε ντομάτες αν το λέει ενα βιαστικό πέρασμα του έκανα..
lazarosleon Ιανουάριος 27, 2008 #39 Ιανουάριος 27, 2008 Παιδια επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη με προγραμμα διαχειρησης και υπολογισμου καταναλωσης Watt να σας πω τι εχω στο μηχανημα μου να μου πειτε τι Ups να παρω. Intel Core 2 Duo Cpu 26002 DVD-RW 6 Sata HDDEvga 640 MBΚαρτα ηχου Sound Blaster Fatality (με πανελ)Τροφοδοτικο Enermax 850 Watt11 Ανεμιστηρες:ylsuper: :ylsuper: Ε, ας βαλουμε και το ρουτερ στην γραμμη του ρευματος, να βαλουμε και την 17αρα οθονη, εαν μπορουμε και το πολυμηχανημα γιατι τρελενεται HP 6180, και 2 Stakka Units(usb), και τελευταια 6 περιφερειακουλια μικρα USB και 2 E-Sata Δισκους. Αυτα.:102: :102:
Zakkorn Φεβρουάριος 3, 2008 #40 Φεβρουάριος 3, 2008 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, πήρα πρόσφατα ένα τέτοιο - MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA USB LINE INTERACTIVE.Έχω 1-2 ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος που ήδη το έχει να μου απαντήσει.. 1. Κανονικά στην τάση εξόδου δεν θα έπρεπε να βγάζει 230 ανεξάρτητα με την τάση στην πρίζα?Δηλαδή το AVR που λέει ότι έχει αυτό δεν κάνει? 2. Κατά την εκκίνηση του UPS ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που είδα ότι σημαίνει βλάβη και μετά απο 2-3 sec κλείνει και λειτουργεί κανονικά. Ειναι φυσιολογική συμπεριφορά? Ή κάτι δεν πάει καλά. Κοίταξα το manual μια πεταχτή ματιά αλλά δεν πρόσεξα να αναφέρετε κάπου σε αυτό. Μη μου πετάξετε ντομάτες αν το λέει ενα βιαστικό πέρασμα του έκανα.. Για την 1η ερώτηση: Αυτό που λες το κάνουν το πολυ πιο ακριβά On-Line τροφοδοτικά. Γιατί στην ουσία πέρνουν το ρευμα (όσο χάλια και αν είναι) και γεμίζουν την μπαταρία τους και μετά στο δίνουν εσένα μέσω της μπαταρίας. Οποτε παίρνεις σταθερότατο ρεύμα πάντα. Εξου και το On-Line. Δηλαδή πάντα είσαι On-line με την μπαταρία. Ενω στα κλασσικά Line-interactice αυτό μπορεί να έχει κάποιο σταθεροποιητή τάσης ώστε να "κόβει" τις απότομες υπερτάσεις και υποτάσεις του ρευματος αλλά μέχρι εκεί. Το ρευμα στο δίνει κατευθείαν και παράλληλα φορτίζει και την μπαταρία του. Και μόνο εφόσον διακοπεί το ρευμα θα κάνει αλλαγή και θα σου δίνει μέσα απτην μπαταρία του. Και μόνο τότε θα έχεις σταθερότατο ρευμα απλά για λίγα λεπτά. Ελπίζω να κατάλαβες, έτσι όπως τα εγραψα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.