kyr_soronas1442169136 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 παιδιά καλησπέρα...ψάχνω για recovery program εκτός από το Final Data & GetDataBack διότι φορμαρίοστηκαν (quick format) κατα λάθος 30GB επαγγελματικού φωτογραφικού υλικού ....είναι επίον το θέμα και θα ήθελα άμεση βοήθεια αν σας είναι δυνατό....ευχαριστό πολύ...ο δίσκος είναι ενας 30GB IDE Maxtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιανουάριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αυτό που έχω δουλέψει και μου έχει κάνει τη δουλειά μου έιναι το GetDataBack for NTFS. Προσεξε έχει 2 εκδόσεις. άλλη για ntfs και άλλη για φατ32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιανουάριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Επιπλεον δεν πρεπει να εχεις γραψει απο πανω δεδομενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 ΠΟλύ καλό είναι το File scavenger. Έχω ανακτήσει αρχεία ακόμα και μετά απο 2-3 φορμάτ στον ίδιο δίσκο οπότε μην ανησυχείς θα τα βρεις όλα. 2 Πράγματα μόνο:1. Μην γράψεις τίποτα άλλο πάνω στον δίσκο για να μην σβήσεις τίποτα( λογικό)2. Η επαναφορά πρέπει να γίνει σε άλλο δίσκο και όχι στον ίδιο αλλιώς κάθε φορά που θα ανακτάς κάτι μπορεί να σβήνει κάτι άλλο που δεν έχεις επαναφέρει ακόμα...Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Ιανουάριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Δοκιμασε και το Stellar, ειναι αρκετα καλο.Stellar Phoenix Recovery Suite, ψαχτο στο gooooogle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιανουάριος 18, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 ευχαριστώ παιδιά κατέβασα τα προγραμματάκια και θα τα δοκιμάσω σήμερα....θα σας πω νεότερα....ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.