Χάρης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Διάβαζα αυτή την διαφήμιση της Forthnet για το ADSL in a box σε ένα περιοδικό.Εγώ έχω PSTN σύνδεση 56K.OK?Με αυτό λέει ενεργοποιείς μόνος σου την σύνδεση 384/128 μόνο με το κόστος αγοράς του προϊόντος (149*1,18=175,82 με ΦΠΑ) και ισχύει για 3 μήνες (για PSTN έκδοση).Μετά τους 3 μήνες εγώ δηλαδή θα πληρώνω πάλι το πάγιο που πλήρωνα πρίν και αν όχι θα πληρώνω (19,9*1,18=23.6) επιπλέον για κάθε μήνα έχοντας την δυνατότητα να ξαναβάλω ADSL σύνδεση όποτε θέλω?Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την ιδέα να βάλω ADSL και είναι η πρώτη ερώτηση που κάνω πάνω σε αυτό το θέμα, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΕ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ αν ρωτάω βλακείες?Στην τελική λέει αυτή η πρόσφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Το πηρα αυτο το πακετο 175 και για 3 μηνες δεν πληρωνεις τπτ αλλο...Μετα τους τρεις μηνες αν θες να συνεχισεις να εχεις adsl η συννενοηθεις με την forthnet,η κανεις αιτηση στον οτε....με παγιο αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Φεβρουάριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ευχαριστημένος απο τις ταχύτητες της forthnet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Να σου πω....Με το crypto f200 που ειχε μεσα οχι αλλα με την αγορα νεου modem μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ξεχασα βεβαια να σου πω πως μονο για p2p...και αλλα τετοια δεν ειναι τοσο καλο γιατι ειναι κλειδωμενο...για surfing & download απλα ειναι μια χαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan ξεχασα βεβαια να σου πω πως μονο για p2p...και αλλα τετοια δεν ειναι τοσο καλο γιατι ειναι κλειδωμενο... Ποιο ειναι κλειδωμενο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 To modem και δεν μπορεις να μπεις στις ρυθμισεις του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Και το Crypto καλούτσικο είναι! 24/7 στο DC++ και καταβάζω κατα μεσο ορο με 30kb/s.Aλλά είναι usb και μου την σπαει!!!Για αρχη θα σε ικανοποιήσει αλλα αν είσαι απαιτιτηκος και θέλεις να περνεις το 100% από την γραμμή σου, η αγορά άλλου modem επιβάλετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ποιο θεωρειται το μαξιμουμ μιας 384 γραμμης?εγω εχω κατα μεσο ορο:41ΚΒ/secμε crypto f200 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 384/8 = 48 το μεγιστο θεωρητικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ΜΑΧ με το Crypto F200 που εχω πιασει σταθερά είναι 40 αλλά όχι στο DC++...Εξαρτατε κατα πολύ από που κατεβάζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Φεβρουάριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Οι ταχύτητες αυτές 25 με 40KB/s, υποθέτω είναι καλές και για τα παιχνίδια έτσι?Δεν μιλάμε για Counter και MOHAA που παίζω και με το 56άρι με 150-250 ping.Μιλάμε για Unreal,Quake που είναι turbo, για Wow (όταν θα έρθει), για κανά Top Spin (αμφιβάλλω αν θα βρω κανένα στο Internet να παίξω αυτό το παιχνίδι αν και μου αρέσει το τένις), για NFSU2 και τέτοια.Από κατέβασμα δεν έχω παράπονο για τέτοιες ταχύτητες?Αυτό που λές blade_pan ισχύει μόνο για το modem που αγόρασες (κλειδωμένο) ή γενικά για όλα τα modem ADSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 δεν μετράει το bandwidth στα παιχνίδια, όσο το ping.αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη σύνδεση αλλά και από την ταχύτητα του server.εγώ colin 4 που έπαιζα είχα συνήθως κάτω από 150, αλλά όχι πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Χάρης Αυτό που λές blade_pan ισχύει μόνο για το modem που αγόρασες (κλειδωμένο) ή γενικά για όλα τα modem ADSL? Μονο γι'αυτο...Αν ηταν ολα δεν υπηρχε λογος να αλλαξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 το οτι ειναι κλειδωμενο τι προβλημα δημιουργει? δεν μπορεις πχ να ορισεις τις σωστες παραμετρους ωστε να κατεβαζεις απο Ρ2Ρ με καλες ταχυτητες? με το alt+p που βγαζει επιλογες ,εκει δεν εχει τπτ 'καλο' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από abarth το οτι ειναι κλειδωμενο τι προβλημα δημιουργει? δεν μπορεις πχ να ορισεις τις σωστες παραμετρους ωστε να κατεβαζεις απο Ρ2Ρ με καλες ταχυτητες? με το alt+p που βγαζει επιλογες ,εκει δεν εχει τπτ 'καλο' ? Δεν ξερω αλλα τωρα εχω το us 9106 και ειμαι happy... Ενα αλλο κουλο ηταν οτι οταν εβαλα SP2 δεν εμπαινε στο net...Τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Του εχει κανενος τελειωσει η τριμηνη Adsl in a box να μου πει πως συνεχισε την συνδεση του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.