Jump to content

[hwbot] wPrime 1024m Ranking

pctbot

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

ανετοτατα το παιζει :) (εαν κοιταξεις ειναι διαφορετικες εικονες, η πρωτη ειναι με τα εφε που εχει κανονικα h δευτερη δεν εχει εφε - εκτος και απνεργοποιησε εφε και καλουδια)

για παιξε και σε safe mode μπας και κερδισεις τιποτα.

ανετοτατα το παιζει :) (εαν κοιταξεις ειναι διαφορετικες εικονες, η πρωτη ειναι με τα εφε που εχει κανονικα h δευτερη δεν εχει εφε - εκτος και απνεργοποιησε εφε και καλουδια)

Χρειαζεται καποια network services τα οποια δεν ανοιγουν στο safe mode .

χαχχαχα επαιξαν οι μνημες στα 500 με 4αρια.

Το πρωτο ειναι σε xp το αλλο σε vista........

500 με 4αρια ... vdimm ?

Εμενα στα vista γιατι δεν ετρεχε το wprime ?:102:

Χρειαζεται καποια network services τα οποια δεν ανοιγουν στο safe mode .

θα με τρελανεις? :p

εμενα γιατι παιζει μια χαρα σε safe mode? πριν λιγο το δοκιμασα στο laptop.

edit

για δοκιμασε σε safe mode με networking - αν και εμενα παιζει σε απλο safe mode και μαλλιστα οτι εχω ποσταρει απο το bench απο safe mode το εχω κανει :p

θα με τρελανεις? :p

εμενα γιατι παιζει μια χαρα σε safe mode? πριν λιγο το δοκιμασα στο laptop.

Δοκιμασα μονο με msconfig και disable τα παντα ... Προφανως το safe mode δεν κλεινει τα παντα .

Δοκιμασα μονο με msconfig και disable τα παντα ... Προφανως το safe mode δεν κλεινει τα παντα .

παντως κλεινει αρκετα για να κερδισει μερικα s ο 410 μου, 117κατι σε safe mode 121κατι σε κανονικο.

παντως κλεινει αρκετα για να κερδισει μερικα s ο 410 μου, 117κατι σε safe mode 121κατι σε κανονικο.

Σιγουρα . Αν ομως παιξεις με msconfig και επιλεκτικα να αφησεις 1-2 services μονο , θα κερδισεις και αλλο . :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.