Jump to content

[hwbot] Super Pi Ranking 1M

pctbot

Recommended Posts

ναι και καλα αδελφικο κλιμα γι αυτο με εφαγαν να παω.......δεν πειραζει ομως ωραια ηταν παγωσε το ...... απο το κρυο!!!!!του αλεξανδρου δωστου το κουτι και ενα εισιτηριο για αλασκα και την αλλη μερα θα σου πω εγω για ποτε τα παραταει ολα και φευγει..:044:

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Να κ ενα validation cpu-z.Τελικα μαλλον η μητρικη δεν παει πανω απο 500.Εκει μας σταματησε κ ο 8400.

attachment.php?attachmentid=24678&stc=1&d=1240732259

[offtopic]:Ρε japan το θεμα ειναι για να ανεβαινουν αποτελεσματα.Κ εν πασει περιπτωσει μην εκμεταλλευεσαι οτι μενουμε στην ιδια γειτονια κ σου δωσαμε αλλη μια ευκαιρια.Ηταν κ η τελευταια ομως μετα απ οτι εκανες

post-11273-1442175459,4384_thumb.jpg

[offtopic]:Ρε japan το θεμα ειναι για να ανεβαινουν αποτελεσματα.Κ εν πασει περιπτωσει μην εκμεταλλευεσαι οτι μενουμε στην ιδια γειτονια κ σου δωσαμε αλλη μια ευκαιρια.Ηταν κ η τελευταια ομως μετα απ οτι εκανες

:033::098:καλο καλο χαχα ευχαριστω που μου δωσατε μια ευκαιρια,εισαστε ψυχαρες.....ενταξει συγνωμη που σου καναμε τετοιο μεγαλο κακο...εχεις πλακα εχω λιωσει!!!!αυτη η γειτονια ποιος ξερει εχει φιλους αλλα και εχθρους:046:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Μπράβο και στους δύο.

Αντε να μαζέψουμε κανά πόντο γιατί φορτσάρουν οι OCX

ευχαριστούμε τασω προσπαθήσαμε και μόλις βρήκαμε τα σωστά settings μείναμε απο άζωτο.αλλά και πάλι καλά!

θα επανέλθουμε!!!!

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.