Jump to content

Αγορά USB Flash Memory

JohnnyBoy

Recommended Posts

Προσωπικα θα επερνα το φθηνοτερο και φυσικα να ειναι USB 2,0 και οχι κανενα 1,1 που εχει μεινει...

Ωραίο το αξεσουάρ... Εμένα μου κάνανε δώρο ένα 128MB Lexar Sport... Θα παραγείλω το εξάρτημα τώρα :)

Αρχική απάντηση από DMylonas

Ωραίο το αξεσουάρ... Εμένα μου κάνανε δώρο ένα 128MB Lexar Sport... Θα παραγείλω το εξάρτημα τώρα :)

Μα δεν είναι απίστευτο; Για τα λεφτά του ειδικά...

To Lexar τι διαστασεις έχει είναι μικρό διότι καλό ακούγετε αλλά είδα ένα Twinmos και είναι πολύ μικρό.

Παιδιά έχω το Lexar το 128ΜΒ, και απο μέγεθος δεν μπορεί να πει κανείς τίποτε... Με το προστατευτικό καπάκι είναι μεγαλούτσικο, όταν το βγάζεις όμως γίνετε μια σταλιά...

Μόλις κάνανε αποστολή το αξεσουάρ... Όταν το παραλάβω θα σας πω εντιπώσεις... Πάντως χαλαρά προτείνω να πάρεις Lexar USB Flash....

Κατι πηρε το αυτι μου για μικρο!

Το PQI I-Stick 2 το τσεκαρατε?

Τοσο μικρο..... που πραματικα χανεται...

ριξτε μια ματια στο play247 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_38&products_id=716

95E το 1gb!

δυστυχως δεν εχω συνδεδεμενες τις υπερυθρες στο πισι να σας εβγαζα μια φωτο να παθετε πλακα! σε μηκος ειναι ο μισος δεικτης του χεριου μου!

Αρχική απάντηση από jax7480

Πρωτη φορα βλεπω αντρες να διαφωνουν για το ποιος την εχει πιο μικρη...λοοοοολ

SIZE DOES MATTER my friend!

Αρχική απάντηση από SlotKiller

SIZE DOES MATTER my friend!

Αυτο λεω κι εγω...

αλλα εσεις μαλλωνετε για το ποιος την εχει μικροτερη..

ΑΙΣΧΟΣ...

Αρχική απάντηση από jax7480

Αυτο λεω κι εγω...

αλλα εσεις μαλλωνετε για το ποιος την εχει μικροτερη..

ΑΙΣΧΟΣ...

....την usb "δισκετα" βεβαιως βεβαιως! :smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.