didicola Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Οσοι ειναι κατοχοι αυτης της μητρικης εχουν λειτουργησει καθουλου την θυρα αυτην?Ανα ναι παρακαλω για μια βοηθεια εμενα δεν ακουγεται τιποτα :102: Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Ιανουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Χμμμμ, κάτσε να το δοκιμάσω και το δικό μου....:017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Οσοι ειναι κατοχοι αυτης της μητρικης εχουν λειτουργησει καθουλου την θυρα αυτην?Ανα ναι παρακαλω για μια βοηθεια εμενα δεν ακουγεται τιποτα :102: Ευχαριστω!!! κοιτα μηπως δεν το χεις συνδεσει καλα! ακουγεται καλα οταν ειναι κλειστο το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 17, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 κοιτα μηπως δεν το χεις συνδεσει καλα! ακουγεται καλα οταν ειναι κλειστο το pcμονο με mp3 player γινεται αυτο ή discman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Ιανουάριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Απο ό,τι λέει, πρακτικά με ο,τιδήποτε μπορεί να συνδεθεί στο line-in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 η θυρα αυτη δουλεευει με την προυποθεση να χρησιμοποιώ την on board καρτα ηχου?γιατι προτιμω την sound blaster μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 λογικα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη απο το bios την onboard για να δουλεψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 η θυρα αυτη δουλεευει με την προυποθεση να χρησιμοποιώ την on board καρτα ηχου?γιατι προτιμω την sound blaster μουΛογικο δεν είναι; Πού να ξέρει το bios πώς να οδηγήσει την sound blaster σου και την κάθε κάρτα που κυκλοφορεί στο εμπόριο...; Ενώ την δικιά τους.... ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 17, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Λογικο δεν είναι; Πού να ξέρει το bios πώς να οδηγήσει την sound blaster σου και την κάθε κάρτα που κυκλοφορεί στο εμπόριο...; Ενώ την δικιά τους.... ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ !!!!μα ουτε και ετσι δουλευει για αυτο ειπα και εγω να βαλω την δικια μου καρτα παλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.