Jump to content

Μεταχειρισμένo αυτοκίνητο

Kanonieris

Recommended Posts

Θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο μέχρι 3100Euro.Επειδή είμαι άσχετος απο αυτοκίνητα, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάτι αξιόλογο και αν αξιζει να πάρω αυτοκίνητο με τόσα λεφτα.:help:

Συμφωνω κι εγω με τα παιδια αλλα προσεξε γιατι σε αυτην την κατηγορια ανηκουν τα περισσοτερα ενοκιαζομενα και αυτοκινητα απο leasing τα οποια αναλογως το συμβολαιο τους 3ετια η 4ετια βγαινουν στο σφυρι.

Αρχική απάντηση από jdrogas

Συμφωνω κι εγω με τα παιδια αλλα προσεξε γιατι σε αυτην την κατηγορια ανηκουν τα περισσοτερα ενοκιαζομενα και αυτοκινητα απο leasing τα οποια αναλογως το συμβολαιο τους 3ετια η 4ετια βγαινουν στο σφυρι.

πρεπει να εχεισς κοννε εχω την εντυπωση

Αρχική απάντηση από jax7480

συμφωνω με τον απο πανω, οπως επισης ψαξε και για κανενα Toyota Starlet, Nissan Micra.

Συμφωνω,Γαλλικο και μεταχειρισμενο,δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει...

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Ολα αυτά σε ποιά κατηγορία ανήκουν?(εκτός 106)

supermini?

Με 3.100 δεν πιστεύω ότι θα βρεις κάτι αξιόλογο και καινούριο σχετικά... Το φθηνότερο που έχω δει σε μάντρα στην Θεσσαλονίκη ήταν ένα ATOS μοντέλο 2000 και είχε 5.000 από πρώτο χέρι και όχι από γραφείο ενοικιάσεων...

Τώρα κάτι Chinquicendo και κάτι Golf 10ετία και βάλε δεν νομίζω να χαρακτηρίζονται αξιόπιστα...

Δυστυχως οπως τα λεει ο Μυλωνας ειναι τα πραγματα στην συμπρωτευουσα. Ψαξε και σε αγγελιες για αγορα απο ιδιωτη. Παιζουν καλυτερες τιμες γιατι δεν μπαινει η χοντρη μιζα των μαντραδων.

έλα σου δίνω το 106 μου..1100cc συναγερμός , Ηλ. Παράθυρα , Κ. κλείδωμα με τηλεχειρισμό..μπλέ σκούρο..κάποιες γρατσουνίτσες αποτέλεσμα οδήγησης μέσα στην πόλη 70.000χμ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.