kerneld Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Καλημέρα σε όλους. Έψαχνα χτες αργά το βράδυ στις επιλογές του bios της Asus μου να δω αν υπάρχει επιλογή να μπουτάρει από USB θύρα. Δεν βρήκα κάτι, αλλά δεν το έψαξα εξονυχιστικά μιας και σχεδόν κοιμόμουν όρθιος. Ξέρει κανένας αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και πιό συγκεκριμένα υπάρχει δυνατότητα να bootάρει εξωτερικός usb σκλήρος?Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με linux, αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να αφήσω τα win. Και επειδή δεν θέλω να παίζω με εγκαταστάσεις και των 2 λειτουργικών στον ίδιο σκληρό και dual boot επιλογές, σκεφτόμουν να εγκαταστήσω linux στον usb εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Ιανουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Απο οτι θυμαμαι η δικη μου ειχε αυτη την δυνατοτητα,ειναι στα boot devices η σαν external usb η σκετο usb.Με ποιο bios εισαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Ιανουάριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 To 1017 έχω. Θα το ξανακοιτάξω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.