Jump to content

Αγορά κιτ υδρόψυξης

tzibiboss

Recommended Posts

εγω θα σου προτεινα αυτο,κατα τη γνωμη μου ειναι μακραν καλυτερο απο αυτο της φωτογραφιας(και αναβαθμησιμο) http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_45&products_id=43&osCsid=b4dfb8e99c9f0b35dc4225d5885d4f25

Δεν ξέρω απλά μου φάνηκε εντυπωσιακό και προσεγμένο. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το πιο βασικό που κάνει μια υδρόψυξη να μην αποδίδει? δήλαδη η χαμηλής ροής αντλία? το block?(που δεν νομιζω οτι φταίει) κτλ.

όλα παιζουν ρόλο, απο την αντλία εως και οι σωληνες και η διαταξή τους.

Θα μπορούσαμε να πουμε οτι το block παιζει το λιγότερο ρόλο μαις και όλα τα τελευτα αποδίδουν πανω κατω το ίδιο καλα, ενω απο τα πιο βασικα ειναι το ψυγείο που όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.

από την αλλη εαν εχεις πολλα block και τότε θα χρειαστείς μια συνατή αντλία ενω αναλογα με τη σχεδιαση αυτου (του block) ακόμα και αν εχεις μόνο ενα μπορεί να ωφεληθεί απο μεγαλη ροή μπορεί και όχι.

το κιτ που αναφερε ο madg ειναι καλη λυση με μόνη μου ενσταση οτι θα χρειαστεί 2πλό ψυγείο.

σαν γνωμη σας, πως σας φαίνετε η thermaltake αυτή? μην με παρεξηγείτε ρωτάω γιατί μου αρέσει πολύ οπτικά. και θα ήθελα την γνώμη απο έμπειρους σαν εσάς που νομίζετε οτι θα υστερόυσε? και ποσο μεγάλη διαφορά λετε να έχει απο την άλλη?

Αν θες την γνωμη μου ξεκαθαρα, αυτο που εχεις στις φωτο ειναι ενα συστημα υδροψυξης του κολου. :) Δεν χρησιμοποιει ψυγειο και ανεμιστηρες αρα μειωμενης αποδοσης για να κερδισει ησυχια.

Μακρια απο τετοια πραγματα αν θες σοβαρη υδροψυξη.

Στο xtremeshop που σου εδωσαν link παραπανω, μπορεις να βρεις τα παντα για να φτιαξεις μια παρα πολυ καλη υδροψυξη.

Βασικά ψάχνομαι και εγώ για υδρόψυξη, όχι όμως επειδή έχω αυξημένες ανάγκες απαγωγής θερμότητας (τι είπα πάλι!) αλλά επειδή θέλω να ξεφορτωθώ τους ανεμηστήρες του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών! Αυτό το κιτ δεν θα με καλύψει? Μπορώ να προσθέσω και άλλα μπλοκ στο συγκεκριμένο?

Το συστημα που δειχνεις ειναι παθητικο.Και τα παθητικα γενικως δεν κανουν καλη δουλεια,και δεν μπορεις να μεταφερεις το pc σου καθολου ευκολα γιατι εχεις σωληνες οι οποιοι βγαινουν απο το κουτι και πηγαινουν στην ψυκτρα η οποια ειναι αθορυβα ζεστη!!!.Κατα την γνωμη μου κανε ενα custom αναλογα παντα με το κουτι που εχεις,και με το ποσο θελεις να ασχοληθεις με κοψιματα κ.λ.π.Αληθεια τι κουτι εχεις για να δω τι μπορεις να κανεις.Επισης δεν παιζει ρολο τι διαμετρου σωληνες θα βαλεις γιατι δεν εχουν καμια φοβερη διαφορα στην αποδοση αλλα εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην ευκολια του στησιματος(οχι τσακισματα)και στο τελικο αποτελεσμα.Την διαφορα θερμοκρασιας την βλεπεις ακομη αν βαλεις σωληνες 10 mm,και ενα μεγαλητερο(διαφορετικο απο τα stock)τανκ νερου.

παιδιά το πλαίσιο έχει μια προσφορά ενα water block http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=61130920&product=648418 και είναι και μόυρικο. λέτε να κάνει δουλειά???

Δεν νομιζω οτι ειναι και απο τα top block...

Eπιπλεον νομιζω πως αυτο το block δεν κανει για socket 939 που εχεις εσυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.