noo_mercy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Μου την έχει δώσει η κατάσταση.Κλασικά οι περισσότερες μητρικές για C2D έχουν την δυνατότητα να απενεργοποιούν το φαν του επεξεργαστή όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή.Όταν ανεβαίνει αρχίζει και δουλεύει μέχρι να ξαναπέσει κ.ο.κ.Η μητρική μου κάνει νερά.Τις τελευταίες μέρες μου έκανε restart και όταν γυρνούσα σπίτι ήταν κλειστός(το είχα να κατεβάζει)Μια δύο τρείς κοιτάω το event viewer και βλέπω(σε απλά ελληνικά)Μειώθηκε L2->L1 λόγω αύξησης θερμοκρασίας.Εχθές έπαιζα και απο 75 fps πέφτει στα 25!!Κοιτάω θερμοκρασία στο Motherboard monitor και βλέπω 75 στον επεξεργαστή.Μόλις κούνησα το φαν με το χέρι ξεκίνησε και σε 40 δευτερόλεπτα έπεσε στα νορμάλ(25).Σκέφτηκα να απενεργοποιήσω την επιλογή από το bios για την λειτουργία για quiet(Κάπως έτσι νομίζω είναι)Σωστή κίνηση;Να κάνω κάτι άλλο?Bios έχει το F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 βάλε το f6 Βιοs και απενεργοποίησε το fan speed control method .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Ιανουάριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 ΟΚ ευχαριστώ,θα το κάνω καιθα δούμε!!!!:045: :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.