Jump to content

Restart υπολογιστη μετα απο αναβαθμιση Ram.

casper9

Recommended Posts

Εκανα την βλακεια. Μη πω κατι αλλο και αγορασα μνημη 1 GB σε Pc 3200 στα 400 mhz ενω η motherboard δεχοταν εως PC 2700. Πιστευα οτι θα την αναγνωριζε σαν PC2700 και απλα θα ειχα μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις. Το Pc εκανε καθε λιγο και λιγακι restart. Στην αρχη εβαλα το Memtest(windows εκδοση) και αφου ειδα τα λαθη που μου εβγαλε του αλλαξα slot. Απο τοτε και ενω ετρεξα το memtest δυο φορες απο κανα πενταωρο δεν εχει βρει καποιο λαθος και δεν κανει πια restart. Το motherboard ειναι το MSI MS-6547 και εχω αλλες δυο μνημες στα 256mb k 512mg.

Θα ηθελα την γνωμη σας επειδη δεν γνωριζω επι του θεματος. Να πειραξω και τα timings απο το Bios?

Λοιπον βαζω τωρα Ultimate boot Cd και δοκιμαζω το memtest μεσα απο dos. Αλλα μολις αρχιζει να τρεχει μετα απο μερικα δευτερολεπτα κανει restart. To δοκιμασα και με αλλα iso cd poy ειχα και παλι τα ιδια.Αφου το ιδιο προγραμμα παιζει μεσα απο τα windows, γιατι κανει ρεσταρτ οταν τρεχει σε Dos?

Eπιτελους τι γινεται;

σε πρώτη φαση θα σου προτεινα να αφαιρεσεις τις παλιές σου μνήμες και να δοκιμασεις μόνο με τη καινουργια.

εαν σου βγαλει λαθη τότε ίσως ειναι καλύτερα να την αλλάξεις με μια pc2700.

σε αντιθετη περιπτωση προσθετε ενα ενα τα dimm και δοκιμασε παλι.

επίσης δοκίμασε και σε διαφορετικες θεσεις το καθε dimm.

εγω το εχω δοκιμασει ομως με δυο 512 μνημες 3200 σε μητρικη που

δεχεται μεχρι 2700 και δουλεψε κανονικα τωρα ισως δεν αναγνωριζει

σωστα το 1γιγα η εχει καποιο προβλημα η μνημη

Με το Memtest στα windows ola καλα. Αλλα οταν επαιξα με καποια αλλα προγραμματα(διαγνωστια μνημης) μεσω tou ultimate boot cd σε ενα απο αυτα μου εβγαλε λαθος. Απο οταν αλλαξα slot το pc ειναι πιο σταθερο αλλα φοβαμαι μηπως τελικα υπαρχει προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.