giorikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 -Θα γινω καλα γιατρε μου????? -Δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο.Πασχεις απο ανδρογενετικου τυπου αλωπεκια. -Μαλιστα.(μεσα μου:ουφ ευτυχως δεν ειπε οτι αρχιζω φαλακρα!). Και τι ακριβως ειναι αυτο????? -Να δηλαδη οτι (δεν) εχω και εγω. Τον κοιταζω ηταν θεοφαλακρος ο φ@ουστης... -Καταλαβα γιατρε...καταλαβα.... Μου δινει μια αγωγη, του δινω τα δυο τραπεζογραμματια της παχουλης αμοιβης του και με σκυμμενο το κεφαλι(με τις λιγες,πλην πολυτιμες πλεον τριχες), εφυγα απογοητευμενος.... Σαν ανδροκρατουμενο το forum αυτο υποθετω οτι δεν ειμαι ο μονος.... Θα με βοηθουσε ψυχολογικα παρα πολυ αν ανεβαζατε καμμια φωτο με τις συμπαθητικες φαλακριτσες σας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Πλακα κανεις ή σοβαρα μιλας? TTIUWP!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 ρε συ παιζουν με τετοια πραγματα? και να φαναστεις οτι δεν εγω κλεισει ακομα τα 20.... TTIUWP!! ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 θελουμε αποδειξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka θελουμε αποδειξεις Οτι δεν εχει κλεισει ακομα τα 20, η οτι πασχει απο ανδρογενετικου τυπου αλωπεκια...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 εγω θελω συμπαρασταση και σεις με δουλευετε? αχχ αφηστε με μονο μου....θελω να κλαψω :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Aν έχεις πρόβλημα βάλε κλαματάκια για emoticon τότε οχι φαφούτιδες (Γεωργίου) να γελάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Μη κλαις μικρε Γιωρικα... Σκεψου ποσοι ανθρωποι ειναι φαλακροι... Ο Ζουγανελης, ο Γκουσγκουνης, ο Τ. Σαββαλας, ο Γκαντι και πολλοι αλλοι... Σημαντικοτατες προσωπικοτητες ολοι τους...Παντως, χωρις πλακα, με την αγωγη κατι θα γινει. Αν δεν πετυχει, υπαρχει και η εμφυτευση... Μη μασας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 αντε να βλεπω photos.... μην ξεχασετε να απενεργοποιησετε το φλας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 ποσο παει?1,5Ε η τριχα(αναλογικα) ? κατι τετοιο εχω ακουσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 αρεσουν οι φαλακροι στις γυναικες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από giorikas αρεσουν οι φαλακροι στις γυναικες????? βλεπε Γκουσκουνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Πάντως μου κάνει εντύπωση... Δλδ είσαι 19 και είσα φαλακρός?? Τι να πώ κουράγιο... έχει και την γοητεία του πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε καψουλες "BIOMINREAL plus". Τις παιρνω εδω και 2 εβδομαδες και εχω δει καποιες νεες φυτρες να εμφανιζονται. Δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 ψαξε βρεστον φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 1, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Δες το απο την καλη πλευρα1)Γλιτωνεις λεφτα απο μπαρμπερη2)Γλιτωνεις λεφτα απο σαμπουαν3)Δεν θα χρειαστεις ποτε ultrex4)Πλεον το γνωστο ασμα...Διωξε πια το μακρυμαλλι..θα μπορεις να το χρησιμοποιεις στην ουσια οταν την πεφτεις σε γκομενες5)Γλιτωνεις λεφτα απο ζελε6)Δεν σε νοιαζει αν βρεχει εξω και χαλασει το μαλλικλπ κλπΠλακα πλακα πολλα γλιτωνεις βρες λες να θυσιασω το μαλλι για τον fx55.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Εχει και τα αρνητικα του ομως... Μπορει να μην εχεις πολλα μαλλια να λουσεις, αλλα εχεις πολυ προσωπο να πλυνεις! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 2, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Παντως μου κάνει εντύπωση... Δλδ είσαι 19 και είσα φαλακρός?? οχι ρε ηρεμησε....ΑΝ δεν κανω οτι με ειπε ο γιατρος σε λιγα χρονακια τριχες γιοκ.... Πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε καψουλες "BIOMINREAL plus" ειναι στην αγωγη που εχει προτεινει ο δερματολογος μαζι με ενα σαμπουαν και μια αλλη π@π@ρια..... Πλακα πλακα πολλα γλιτωνεις βρες λες να θυσιασω το μαλλι για τον fx55.... ασε ρε γαμωτο πανω που μου ελειπαν 980 Ε για τον ΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 κατα την γνωμη μου μην πας για εμφυτευση ξερω πολλους που με καψουλες φυτικες οχι βλακεις απο τα τηλεμαρκετινκ ειδαν πολλα αποτελεσματα μην απελπιζεσαι !!! για ολα υπαρχει (σχεδον)λυση στην εποχη μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 εγω πατως εχω ακουσει για κατι χαπια που ειναι μεν για τον προστατη (καταλαβατε ποιον κυριο εννοω...αυτον που σηκωνεται για να κατσουν οι κυριες...) τα οποια προκαλου τριχοφυεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.