Jump to content

Καραφλιαζω!Συμπαρασταθειτε!

giorikas

Recommended Posts

-Θα γινω καλα γιατρε μου?????

-Δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο.Πασχεις απο ανδρογενετικου τυπου αλωπεκια.

-Μαλιστα.(μεσα μου:ουφ ευτυχως δεν ειπε οτι αρχιζω φαλακρα!).

Και τι ακριβως ειναι αυτο?????

-Να δηλαδη οτι (δεν) εχω και εγω.

Τον κοιταζω ηταν θεοφαλακρος ο φ@ουστης...

-Καταλαβα γιατρε...καταλαβα....

Μου δινει μια αγωγη, του δινω τα δυο τραπεζογραμματια της παχουλης αμοιβης του και με σκυμμενο το κεφαλι(με τις λιγες,πλην πολυτιμες πλεον τριχες), εφυγα απογοητευμενος....:(

Σαν ανδροκρατουμενο το forum αυτο υποθετω οτι δεν ειμαι ο μονος....

Θα με βοηθουσε ψυχολογικα παρα πολυ αν ανεβαζατε καμμια φωτο με τις συμπαθητικες φαλακριτσες σας.....:jump:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Μη κλαις μικρε Γιωρικα... Σκεψου ποσοι ανθρωποι ειναι φαλακροι... Ο Ζουγανελης, ο Γκουσγκουνης, ο Τ. Σαββαλας, ο Γκαντι και πολλοι αλλοι... Σημαντικοτατες προσωπικοτητες ολοι τους...

Παντως, χωρις πλακα, με την αγωγη κατι θα γινει. Αν δεν πετυχει, υπαρχει και η εμφυτευση... Μη μασας...

Πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε καψουλες "BIOMINREAL plus". Τις παιρνω εδω και 2 εβδομαδες και εχω δει καποιες νεες φυτρες να εμφανιζονται. Δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο....

Δες το απο την καλη πλευρα

1)Γλιτωνεις λεφτα απο μπαρμπερη

2)Γλιτωνεις λεφτα απο σαμπουαν

3)Δεν θα χρειαστεις ποτε ultrex

4)Πλεον το γνωστο ασμα...Διωξε πια το μακρυμαλλι..θα μπορεις να το χρησιμοποιεις στην ουσια οταν την πεφτεις σε γκομενες

5)Γλιτωνεις λεφτα απο ζελε

6)Δεν σε νοιαζει αν βρεχει εξω και χαλασει το μαλλι

κλπ κλπ

Πλακα πλακα πολλα γλιτωνεις βρες λες να θυσιασω το μαλλι για τον fx55....

Παντως μου κάνει εντύπωση... Δλδ είσαι 19 και είσα φαλακρός??

οχι ρε ηρεμησε....ΑΝ δεν κανω οτι με ειπε ο γιατρος σε λιγα χρονακια τριχες γιοκ....

Πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε καψουλες "BIOMINREAL plus"

ειναι στην αγωγη που εχει προτεινει ο δερματολογος μαζι με ενα σαμπουαν και μια αλλη π@π@ρια.....

Πλακα πλακα πολλα γλιτωνεις βρες λες να θυσιασω το μαλλι για τον fx55....

ασε ρε γαμωτο πανω που μου ελειπαν 980 Ε για τον ΕΕ:hehe:

κατα την γνωμη μου μην πας για εμφυτευση ξερω πολλους που με καψουλες φυτικες οχι βλακεις απο τα τηλεμαρκετινκ ειδαν πολλα αποτελεσματα μην απελπιζεσαι !!! για ολα υπαρχει (σχεδον)λυση στην εποχη μας

εγω πατως εχω ακουσει για κατι χαπια που ειναι μεν για τον προστατη (καταλαβατε ποιον κυριο εννοω...αυτον που σηκωνεται για να κατσουν οι κυριες...) τα οποια προκαλου τριχοφυεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.