giorikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 -Θα γινω καλα γιατρε μου????? -Δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο.Πασχεις απο ανδρογενετικου τυπου αλωπεκια. -Μαλιστα.(μεσα μου:ουφ ευτυχως δεν ειπε οτι αρχιζω φαλακρα!). Και τι ακριβως ειναι αυτο????? -Να δηλαδη οτι (δεν) εχω και εγω. Τον κοιταζω ηταν θεοφαλακρος ο φ@ουστης... -Καταλαβα γιατρε...καταλαβα.... Μου δινει μια αγωγη, του δινω τα δυο τραπεζογραμματια της παχουλης αμοιβης του και με σκυμμενο το κεφαλι(με τις λιγες,πλην πολυτιμες πλεον τριχες), εφυγα απογοητευμενος.... Σαν ανδροκρατουμενο το forum αυτο υποθετω οτι δεν ειμαι ο μονος.... Θα με βοηθουσε ψυχολογικα παρα πολυ αν ανεβαζατε καμμια φωτο με τις συμπαθητικες φαλακριτσες σας.....
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 1, 2005 ρε συ παιζουν με τετοια πραγματα? και να φαναστεις οτι δεν εγω κλεισει ακομα τα 20.... TTIUWP!! ε?
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2005 #5 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka θελουμε αποδειξεις Οτι δεν εχει κλεισει ακομα τα 20, η οτι πασχει απο ανδρογενετικου τυπου αλωπεκια...?
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 1, 2005 εγω θελω συμπαρασταση και σεις με δουλευετε? αχχ αφηστε με μονο μου....θελω να κλαψω :hehe:
aristos87 Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Φεβρουάριος 1, 2005 Aν έχεις πρόβλημα βάλε κλαματάκια για emoticon τότε οχι φαφούτιδες (Γεωργίου) να γελάνε
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2005 #8 Φεβρουάριος 1, 2005 Μη κλαις μικρε Γιωρικα... Σκεψου ποσοι ανθρωποι ειναι φαλακροι... Ο Ζουγανελης, ο Γκουσγκουνης, ο Τ. Σαββαλας, ο Γκαντι και πολλοι αλλοι... Σημαντικοτατες προσωπικοτητες ολοι τους...Παντως, χωρις πλακα, με την αγωγη κατι θα γινει. Αν δεν πετυχει, υπαρχει και η εμφυτευση... Μη μασας...
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #9 Φεβρουάριος 1, 2005 αντε να βλεπω photos.... μην ξεχασετε να απενεργοποιησετε το φλας.....
giorikas Φεβρουάριος 1, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 1, 2005 ποσο παει?1,5Ε η τριχα(αναλογικα) ? κατι τετοιο εχω ακουσει....
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 1, 2005 #12 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από giorikas αρεσουν οι φαλακροι στις γυναικες????? βλεπε Γκουσκουνης
aristos87 Φεβρουάριος 1, 2005 #13 Φεβρουάριος 1, 2005 Πάντως μου κάνει εντύπωση... Δλδ είσαι 19 και είσα φαλακρός?? Τι να πώ κουράγιο... έχει και την γοητεία του πάντως...
YDinopoulos Φεβρουάριος 1, 2005 #14 Φεβρουάριος 1, 2005 Πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε καψουλες "BIOMINREAL plus". Τις παιρνω εδω και 2 εβδομαδες και εχω δει καποιες νεες φυτρες να εμφανιζονται. Δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο....
ison Φεβρουάριος 1, 2005 #16 Φεβρουάριος 1, 2005 Δες το απο την καλη πλευρα1)Γλιτωνεις λεφτα απο μπαρμπερη2)Γλιτωνεις λεφτα απο σαμπουαν3)Δεν θα χρειαστεις ποτε ultrex4)Πλεον το γνωστο ασμα...Διωξε πια το μακρυμαλλι..θα μπορεις να το χρησιμοποιεις στην ουσια οταν την πεφτεις σε γκομενες5)Γλιτωνεις λεφτα απο ζελε6)Δεν σε νοιαζει αν βρεχει εξω και χαλασει το μαλλικλπ κλπΠλακα πλακα πολλα γλιτωνεις βρες λες να θυσιασω το μαλλι για τον fx55....
jax7480 Φεβρουάριος 2, 2005 #17 Φεβρουάριος 2, 2005 Εχει και τα αρνητικα του ομως... Μπορει να μην εχεις πολλα μαλλια να λουσεις, αλλα εχεις πολυ προσωπο να πλυνεις! :P
giorikas Φεβρουάριος 2, 2005 Author #18 Φεβρουάριος 2, 2005 Παντως μου κάνει εντύπωση... Δλδ είσαι 19 και είσα φαλακρός?? οχι ρε ηρεμησε....ΑΝ δεν κανω οτι με ειπε ο γιατρος σε λιγα χρονακια τριχες γιοκ.... Πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε καψουλες "BIOMINREAL plus" ειναι στην αγωγη που εχει προτεινει ο δερματολογος μαζι με ενα σαμπουαν και μια αλλη π@π@ρια..... Πλακα πλακα πολλα γλιτωνεις βρες λες να θυσιασω το μαλλι για τον fx55.... ασε ρε γαμωτο πανω που μου ελειπαν 980 Ε για τον ΕΕ
kIlGoRi Φεβρουάριος 2, 2005 #19 Φεβρουάριος 2, 2005 κατα την γνωμη μου μην πας για εμφυτευση ξερω πολλους που με καψουλες φυτικες οχι βλακεις απο τα τηλεμαρκετινκ ειδαν πολλα αποτελεσματα μην απελπιζεσαι !!! για ολα υπαρχει (σχεδον)λυση στην εποχη μας
Skinny13 Φεβρουάριος 2, 2005 #20 Φεβρουάριος 2, 2005 εγω πατως εχω ακουσει για κατι χαπια που ειναι μεν για τον προστατη (καταλαβατε ποιον κυριο εννοω...αυτον που σηκωνεται για να κατσουν οι κυριες...) τα οποια προκαλου τριχοφυεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.