aristos87 Φεβρουάριος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μεγάλο σπάσιμο είναι να σου ζητάνε να λύσεις ένα πρόβλημα σε ένα PC και να σου λένε "μη το χαλάσεις" ή "μην ανοίξεις το καπάκι γιατί θα χαλάσει" ή "ασ'το καλύτερα να το πάμε στον τεχνικό"... Όντως.... Ρωτάω απο το τηλέφωνo τι επεξεργαστή έχεις; Και απαντάει "AMD Celeron (celery κατα overvolt ) " :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Σε σχολη ιεκ παλι.... Ο καθηγητης λεει στους σπουδαστες: " ... παμε με το mouse στο εικονιδιο My Computer, και παταμε δεξι κλικ..." Μια σπουδαστρια λοιπον, σηκωνει το mouse, το ακουμπαει στην οθονη και συγκεκριμενα στο εικονιδιο my computer, και παταει δεξι κλικ.... FFS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 παιδια στουρναρη χριστουγεννα παω με ενα φιλαρακι μου να αγορασει pc στο αδερφακι του ... εχει παραγγειλει το pc και ειχε βαλει ati ....τεσπα δυο μερες πριν το παραλαβει παιρνει τηλεφωνο μετανιωμενος για την ati και τους λεει το εξης -σας παρακαλω μην τοποθετησετε την καρτα γραφικων απλα φερτε την με το κουτι γιατι θα θελουμε να κανουμε πιθανοτητα αλλαγη -οκ μην ανησυχειτε του λενε επανερχομαι λοιπον στην ωρα που παμε στο καταστημα μπαινουμε μεσα -γεια σας ειμαι ο ταδε εχει ερθει το pc που παραγγειλα ?? -ναι βεβαιως κυριε εκει ειναι τι να δουμε η καρτα γραφικων πανω -εεε συγνωμη πηραμε τηλ και σας ειπαμε οτι θελουμε να αλλαξουμε την καρτα γραφικων και σας ειπαμε ρητα να μην την εγκαταστησετε -γιατι ποια καρτα θελατε να βαζατε εχει τιποτα η ati ?? -θελαμε να βαζαμε την 6600 GT μπορει να γινει κατι ?? -ΑΑααα ρε παιδια δεν θελω να σας στεναχωρησω θα το καναμε αλλα δυστυχως η 6600 GT βγαινει μονο σε pci express :-O :jump1: απολογισμος δυο εγγεφαλια τρια καρδιακα επεζησα τον κραξαμε και σηκωθηκαμε και φυγαμε (ειρωνια πανω στο ραφι ειχε καμια 10αρια 6600 GT AGP στοιβαγμενες) μιλαμε για μεγαλα ζωα Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πλαίσιο: Ξέρετε κύριε δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών το οποίο έχει καεί επειδή οι εταιρείες τα κολλάνε επάνω για να αγοράζετε καινούριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από hurin Δεν μπορώ να θυμηθώ ερώτηση . Θυμάμαι όμως ατάκα . Είχα ρωτήσει ένα ξαδερφάκι μου "Τί υπολογιστή αγοράσατε ?" και απαντά " Windows 95" Η χαρά του Bill Gates !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 2, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Συνεχίζοντας η ίδια κοπέλα μετά απο ένα μήνα ετοίμασε μία παρουσίαση για τα λειτουργικά συστήματα LINUX/WINDOWS.Αφού τα είπε όλα καλά πετάει και την κορυφαία ατάκα "linux ΜΑΓΚΕΙΑ!Windows ΛΕΥΤΕΡΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 2, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Eνα φιλαρακι ειχε κατι ιους στο pc ε και γω βαζω το cd να περασω το Antivirus και μου λεει καλα τι κανεις και αν κολλησει και στο cd!!!!????!!!! Ζντοηνκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 2, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo Eνα φιλαρακι ειχε κατι ιους στο pc ε και γω βαζω το cd να περασω το Antivirus και μου λεει καλα τι κανεις και αν κολλησει και στο cd!!!!????!!!! Ζντοηνκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Φεβρουάριος 2, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ΤΟ κορυφαίο που έχω ακούσει (και έκτοτε έχει μειωθεί η ακοή μου κατά 50%) από γραμματέα της εταιρείας που δουλεύω. Διάλογος : Αυτή : Γιάννη, μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Εγώ : Ναι, λέγε Αυτή : Μήπως έχεις να μου δώσεις μνήμη; Εγώ : Μνήμη;;;;;;;; Τι να την κάνεις;;;;;;; Αυτή : Για τον υπολογιστή μου στο σπίτι....... Εγώ : (προσπαθώντας να παραμείνω ψύχραιμος παρ' όλο το σοκ για το - νόμιζα - θράσος της) Η μνήμη είναι περουσιακό στοιχείο της εταιρείας και εννοείται ότι δεν μπορώ να την δώσω Αυτή : Ααα, είναι εξάρτημα δηλαδή... Εγώ : ......ε ναί..... Αυτή : Νόμιζα ότι ήταν πρόγραμμα και ήθελα να το περάσω σπίτι.... :toomuchne :bye: Η ίδια μου είχε ζητήσει το Nero (νόμιζα για να το περάσει σπίτι) και αφού της το γράφω σε CD μετά από κανά 20λεπτο μου χτυπάει τηλέφωνο να μου πεί ότι το πέρασε (ακόμα ψάχνω να βρω πως το έκανε) και πως μπορεί να γράψει CD. To είχε περάσει στο μηχάνημα της δουλειάς που είχε μόνο CDROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 2, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ένας που το παίζει παντογνώστης στο σχολείο μου ,μπαίνοντας στην καινούργια αίθουσα πληροφορικής: "Πόπο!!Καινούργια κομπιούτερ!!Τι κάρτα οθόνης έχουν;;Αυτη με το ανεμιστηράκι;;" Ντοηνγκ!!! :boxed: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 2, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 12:43] Eνα φιλαρακι ειχε κατι ιους στο pc ε και γω βαζω το cd να περασω το Antivirus και μου λεει καλα τι κανεις και αν κολλησει και στο cd!!!!????!!!! Ζντοηνκ!!!!! Καλά αυτά!!Εγώ που έχω ακούσει οτι δεν θέλει να βάλει τα καλώδια σε άλλο πισι επειδή έχουν κολλήσει ιο τι να πω;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 2, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 και αυτό που μου είπανε στο μ...ραμα για τροφοδοτικό με 4 ανεμιστήρες (με μια φυσικότητα) ήταν καλό.το χω πιστέψει κιόλας και δεν είμαι σίγουρος, μπορεί και να υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 2, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ψάχνοντας για 9800pro (τον καιρό που είχαν πέσει στα 300 το e-shop).Συζήταγα με τον μαγαζάτορα (φέρνω-μόνο-nvidia-τις-πουλάω-πανάκριβα-και-θεωρώ-την-FX5200-δώρο-θεού) , ζητώντας τιμές για 9800pro."Τι την θες την ATI , αυτές καίγονται" Τίποτα εγώ."Φοβερά προβλήματα με τους drivers" Τίποτα εγώ."Είναι και πολύ πιο αργές" Τίποτα εγώ."Και Club3D , που έχουν χάλια ποιότητα;" Τίποτα εγώ.Και με αποτελειώνει , λέγοντας με συνομοτικό ύφος :"Κοίταξε , δεν το ξέρουν πολλοί , αλλά η nvidia αγόρασε την ATI. Θα πάρεις κάρτα από εταιρία που δεν υπάρχει πια; Που δεν θα έχεις πια υποστήριξη;"Φυσικά δεν τον πίστεψα , οπότε το χόντρυνε :"Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα δημόσια , αλλά εγώ το ξέρω από έναν γνωστό που δουλεύει στην ΚΥΠ"Εκεί πλέον κουφάθηκα.Τουλάχιστον δεν είπε οτι το άκουσε από τον James Bond..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 2, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 όλα τα λεφτά. ΕΛΕΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 2, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ΚΥΠ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 2, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Τα καταφέραμε και πήγαμε στις ιστορίες με n00bαδες. Ερωτήσεις σου λέει μετά. Στο MSN μόλις πριν από λίγο. Με ρωτάει ένας για PC για έναν φίλο του (κλασικά άσχετος εκείνος). Με ρωτάει αν ήρθαν τα nf4 και του λέω "κουτσά στραβά, ναι". Συνεχίζοντας "ήρθαν μόνο τα sli στην ελλάδα". Με ρωτάει τι είναι το sli αλλά το παραβλέψα γιατί βαριόμουν να του εξηγήσω. Τεσπα, του λέω αν δεν θέλει να κάνει overclocking, ας πάρει την asus sli που είναι και φτηνή (154) ενώ οι άλλες sli κάνουν κάπου 190. Μετά από λίγο με ρωτάει για κάρτα γραφικών. "Παίζει παιχνίδια?" εγώ, ναι μου απαντάει. Φυσικά του σύστησα την 6600GT που είναι έτσι, αλλιώς σκίζει, γαμάτη καρτούλα και τα σχετικά. Κι έρχεται η ατάκα "re c afti i mobo den pernei agp 8x" ΥΓ. Sorry για τα greeklish αλλά είναι copy/paste από το MSN και δεν θέλω να χάσει την αυθεντικότητά της. Θα δημοσίευα το log αλλά είχα κλείσει το παράθυρο πριν με ρωτήσει για κάρτα γραφικών και δεν έχω επιλέξει να κρατάει history message. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 2, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από apocalypse [Σήμερα, στις 15:09] Ψάχνοντας για 9800pro (τον καιρό που είχαν πέσει στα 300 το e-shop). Συζήταγα με τον μαγαζάτορα (φέρνω-μόνο-nvidia-τις-πουλάω-πανάκριβα-και-θεωρώ-την-FX5200-δώρο-θεού) , ζητώντας τιμές για 9800pro. "Τι την θες την ATI , αυτές καίγονται" Τίποτα εγώ. "Φοβερά προβλήματα με τους drivers" Τίποτα εγώ. "Είναι και πολύ πιο αργές" Τίποτα εγώ. "Και Club3D , που έχουν χάλια ποιότητα;" Τίποτα εγώ. Και με αποτελειώνει , λέγοντας με συνομοτικό ύφος : "Κοίταξε , δεν το ξέρουν πολλοί , αλλά η nvidia αγόρασε την ATI. Θα πάρεις κάρτα από εταιρία που δεν υπάρχει πια; Που δεν θα έχεις πια υποστήριξη;" Φυσικά δεν τον πίστεψα , οπότε το χόντρυνε : "Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα δημόσια , αλλά εγώ το ξέρω από έναν γνωστό που δουλεύει στην ΚΥΠ" Εκεί πλέον κουφάθηκα. Τουλάχιστον δεν είπε οτι το άκουσε από τον James Bond..... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: τι βλακες υπαρχουν στον κοσμο θεε μου χαχαχαχαχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 2, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση αλλά η πιο ηλίθια ερώτηση που μου σπάει τα νέυρα είναι αυτήΠάω σε μαγαζί να ρωτήσω για κάποια τιμή (την τελευταία φορά για Α64) και του λέω πόσο πάει ο Α64 2800;Και μου λέει "τι να τον κάνεις;"Μου έχει τύχει πολλές φορές και σε πολλά μαγαζιά,αντί να μου πεί μια τιμή ώστε να πουλήσει μου λέει "τι το θέλεις τι θα το κάνεις κ.τλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Προ 10+ετίας περιστατικό με συμεφοιτητή μου στην σχολή Η/Μ και Μηχανικών Η/Υ του ΕΠΜ :Σε εργαστήριο πληροφορικής:Καθηγητής προς συμφοιτητή μου- Γιατί δεν είναι ανοικτό το μηχάνημά σου;Φοιτητής:- Πρέπει να είναι χαλασμένο, δεν ανάβει.- Για δοκίμασε πάλι.Ο φίλος λοιπόν πατώντας το κουμπί της οθόνης: ''Ορίστε δεν κάνει τίποτα''!Για όσους δεν κατάλαβαν: Μετά από 3χρόνια στην, υποτίθεται καλύτερη σχολή υπολογιστών της Ελλάδας, αγνοούσε την ύπαρξη του κουτιού, έχοντας την εντύπωση ότι computer = μόνο οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 2, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σκηνικο στο Multirama Καλλιθεας τον Ιουνιο που μας περασε:...Κοιταζοντας ενα PSU με 2 8αρια fansτον ρωταω ποσα db θορυβο εχειο τυπος αρχιζει να επεξεργαζετε το χαρτοκουτι του PSU ψαχνοντας για κατι που ισως δεν ηξερε ακομα τι!Αφου τον ειδα να ψαχνει χωρις μελλον, το παιρνω στα χερια μου και βλεπω οτι ελεγε 24db (αν θυμαμαι καλα)το λεω στον φιλο μου που ηταν μαζι μου και ο πωλητης πετάει το απιστευτο48db !!!!!!!!!!.............................................ειχα κοκκινησει.......δεν μπορουσα να συγκρατηθω.. ημουν ετοιμος να αρχισω να γελαω!για να καταλαβει τι μαμακια ειπε του λεω...εχω ενα xaserII με 5 fans 20db, 1x38db + το αντεκ TP..... ΠΟΣΑ DB εχω??????ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ DRAGSTER ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :happy2:EDIT: ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΩ ΚΑΙ 5 DELTA 12αριδες.... και αντε γεια σας............. ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....... ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.