Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Ποιές είναι οι πιο κουφές, οι πιο άκυρες, οι πιο άσχετες ερωτήσεις που έχετε ακούσει για PC από άσχετους; Εγώ ρε γαμώτο πριν λίγο που σκεφτόμουνα να ανοίξω το Thread είχα πολλές στο μυαλό μου αλλά τώρα δε θυμάμαι καμιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Δεν μπορώ να θυμηθώ ερώτηση . Θυμάμαι όμως ατάκα .Είχα ρωτήσει ένα ξαδερφάκι μου "Τί υπολογιστή αγοράσατε ?" και απαντά " Windows 95"Η χαρά του Bill Gates !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Ο,τι μου ηρθε στο νου... Επι εποχης Service Pack 3 για Windows 2000. Πινουμε καφε αραζοντας και "γνωστης" υπολογιστων μου λεει: Ρε συ εχω μια απορια που με τρωει τοσο καιρο. Πες μου του λεω. Το SP1 ειναι για WinXP, το SP3 για Win2k και το SP4 για WinNT...το SP2 για ποια Windows ειναι? Ε σηκωθηκα, πηρα τον καφε μου και πηγα σε μια γωνιτσα να τον πιω με την ησυχια μου. Πρωινιατικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από hurin Δεν μπορώ να θυμηθώ ερώτηση . Θυμάμαι όμως ατάκα . Είχα ρωτήσει ένα ξαδερφάκι μου "Τί υπολογιστή αγοράσατε ?" και απαντά " Windows 95" Η χαρά του Bill Gates !!! Η κλασικότερη απάντηση που μπορείς να πάρεις ρωτώντας ένα γυμνασιόπαιδο... Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Ο,τι μου ηρθε στο νου... Επι εποχης Service Pack 3 για Windows 2000. Πινουμε καφε αραζοντας και "γνωστης" υπολογιστων μου λεει: Ρε συ εχω μια απορια που με τρωει τοσο καιρο. Πες μου του λεω. Το SP1 ειναι για WinXP, το SP3 για Win2k και το SP4 για WinNT...το SP2 για ποια Windows ειναι? Ε σηκωθηκα, πηρα τον καφε μου και πηγα σε μια γωνιτσα να τον πιω με την ησυχια μου. Πρωινιατικα.... ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Διαφωνώ μαζί σου κάθεταΤις πιο κουφές ερωτήσεις / απόψεις τις ακούς από 'σχετικούς'Συγκεκριμένο περιστατικό πριν μερικές μέρες σε φωτοτυπάδικο στον πειραιά 'επισκεύαζε' ένας κουμπάρος απο την τζίμπρον ένα pc του φωτοτυπάδικου.Ο τύπος ήθελε να βγάλει μια αρχαία όθονη που είχαν χαλασμένη. Αρχαία αλλά μια χαρά δούλευε.Μπαίνει στα windows και λόγο αρχαιότητας δεν τράβαγε πάνω απο 800*600 η οθονίτσα...Με αποτέλεσμα να είναι απο πρίν το pc σε παραπάνω ανάλυση και να σπάει την προβολή στα 2... Φαντάζομαι ξέρεται τι θέλω να πώ...'Ελεγε ο κουμπάρος 'Να βλέπεις χαλασμένη είναι...'Δεν ήθελα να εμπλακώ αλλα δεν είναι του στίλ μου και έτσι του είπα να κατεβάσει την ανάλυση... Και άρχισε και μετά και μου έλεγε...'Τόσαν χρόνιαν ασχολούμεν με ταν πισιν'Μέτα πετάει και το κορυφαίο... 'Λείπει και ένα pinnn από το καλώδιον...' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 με ρωτά , τι κάνουν τα drivers , του απαντώ , είναι το παιχνίδι για ps2 ’λλη , η μητρική που μπαίνει?Και ακόμα μια , ήμουνα σε ένα σπίτι από ένα φίλο και μου λέει , ρε γιατί κάνει μ@λακιες τα windows , μπαίνω εγώ και βλέπω 4 τσόντες dialers και αλλά πόσα άλλα ότι νάνε και του λέω , τίποτα μωρέ απλά θέλουν update τα windows .(εμ τι να του πω ο χριστιανός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Διαφωνώ μαζί σου κάθεταΤις πιο κουφές ερωτήσεις / απόψεις τις ακούς από 'σχετικούς'Συγκεκριμένο περιστατικό πριν μερικές μέρες σε φωτοτυπάδικο στον πειραιά 'επισκεύαζε' ένας κουμπάρος απο την τζίμπρον ένα pc του φωτοτυπάδικου.Ο τύπος ήθελε να βγάλει μια αρχαία όθονη που είχαν χαλασμένη. Αρχαία αλλά μια χαρά δούλευε.Μπαίνει στα windows και λόγο αρχαιότητας δεν τράβαγε πάνω απο 800*600 η οθονίτσα...Με αποτέλεσμα να είναι απο πρίν το pc σε παραπάνω ανάλυση και να σπάει την προβολή στα 2... Φαντάζομαι ξέρεται τι θέλω να πώ...'Ελεγε ο κουμπάρος 'Να βλέπεις χαλασμένη είναι...'Δεν ήθελα να εμπλακώ αλλα δεν είναι του στίλ μου και έτσι του είπα να κατεβάσει την ανάλυση... Και άρχισε και μετά και μου έλεγε...'Τόσαν χρόνιαν ασχολούμεν με ταν πισιν'Μέτα πετάει και το κορυφαίο... 'Λείπει και ένα pinnn από το καλώδιον...' την δουλειά του μια χαρά την ήξερε να βγάλει λεφτά, λες και δεν μας τρωνε εμάς ένα κάρο λεφτά σε άλλα θέματα όπου μπορεί να είμαστε "άσχετοι"όλοι ήμασταν βέβαια κάποτε άσχετοι και πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος. το πιο εκνευριστικό που θυμάμαι ήταν σεμινάριο που έκανα σε δασκάλους και καθηγητές για win word klp. εκτός από τα "φυσιολογικά" όπου ξεχνούσαν συνέχεια τα στοιχειώδη κλικ δεξί κλικ κ.α.μου είχαν σπάσει τα νεύρα γιατί διαμαρτύρονταν συνέχεια για τις κόκκινες υπογραμμίσεις στο word ε΄νώ κατά 80% ήταν δικά τους ορθογραφικά λάθη. "όχι κύριέ μου ο υπολογιστής δεν χάλασε το ωρολόγιο απλώς γράφεται με Ω και όχι με ο" απορώ πως μαθαίνουν στα παιδιά ορθογραφία. όχι και τόσο σχετικό αλλά αυτό θυμάμαι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Μεγάλο σπάσιμο είναι να σου ζητάνε να λύσεις ένα πρόβλημα σε ένα PC και να σου λένε "μη το χαλάσεις" ή "μην ανοίξεις το καπάκι γιατί θα χαλάσει" ή "ασ'το καλύτερα να το πάμε στον τεχνικό"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μεγάλο σπάσιμο είναι να σου ζητάνε να λύσεις ένα πρόβλημα σε ένα PC και να σου λένε "μη το χαλάσεις" ή "μην ανοίξεις το καπάκι γιατί θα χαλάσει" ή "ασ'το καλύτερα να το πάμε στον τεχνικό"... Είναι που είσαι μικρός εσύ... Δεν σου έχουν εμπιστοσύνη... Το χειρότερο σπάσιμο είναι να σου λένε τα windows στο home network σου 'contact your administrator' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Στους τεχνικούς οι οποίοι πάντα έχουν τη καταληλότερη λύση στο πρόβλημα....FORMAT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Είχα πάει να αλλάξω dvd σε κάποιον (να του βάλω dvd-rec). H εγχείρηση πέτυχε, αλλά την επομένη δεν συνδεόταν στο internet (φυσικό, με τα spyware που είχε μέσα, που να συνδεθεί) και μου πετάει το κορυφαίο "Μήπως χάλασε το modem (netmod) που αλλάξαμε το dvd;"Έφυγα αντάρτης στα βουνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Με παίρνει ένας κολλητός τρελλαμένος : "’σε ρε , άνοιξα το PC και μου έβλαλε αμέσως ένα μήνυμα λάθους οτι κάτι δεν έχει , δεν θυμάμαι τι , το έκλεισα αμέσως. Ρε λες να κόλλησα κάνα ιό;"Mαζεύω τα σύνεργα και πάω.Τον ρωτάω αν παρατήρησε τίποτα την τελευταία φορά που τον άνοιξε και δεν ήξερε τίποτα.Ανοίγω το PC και όλα καλά , απλά δεν είχε wallpaper , είχε ένα μονοκόμματο μπλε.Tελικά είχε κάνει set as wallpaper μια εικόνα από ένα CD , το οποίο φυσικά έβγαλε από το drive.Και καλά , εντάξει έκανε ένα λάθος , αλλά δεν πήρε χαμπάρι οτι το wallpaper άλλαξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 εγώ δεν τα θυμάμαι αυτά που μου λένε, αλλά έχω πει και εγώ κορυφαίες ατάκες κατά καιρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Η καλύτερη ερώτηση που μου έχουν κάνει..."Από που ανοίγει??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Μηλόντας με κάποιον που το παιζει Χακερ (ντεμεκ) σε σχολή πληροφορικής(ΤΕΙ):FrOsT: Πριν τον Atholn XP είχα εναν Celeron 400αρι...Χακερ: Σιγά! Εγώ πριν παρω τον Ρ4 ειχα και Pentium και ποιο πριν το προ'ι'γούμενο μοντελο τις Intel... έναν Pentium-Cyrix και ακομα παλιότερα εναν 486, και εσύ μου λες για την AMD που δεν την ξερει ουτε η μανα τις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Καβαλιότης μαγαζάτορας (καταστημα με Η/Υ):Αν θελεις να βάλεις Athlon64 να τον βάλεις με δικιά σου ευθύνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Φιλος με 9800pro:Ρε συ εβαλα silencer πανω στην καρτα και ψυκτρακια και σε benches σε εχω πισω μου με την Χ800ΧΤ PE(o συγκεκριμενος ειναι με 2400+/2200 throuberd)Εγω με Α64 3200+/2400!!!Το αλλο με τον τοτο το ξερετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Εμένα μου συνέβει κάτι απίστευτο.Στη σχολή μου το 1ο έτος μία κοπέλα άνοιγε το CD-ROM και έβαζε μέσα τον καφέ διότι πίστευε πως ο μικρος κύκλος ήταν για καφέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris Εμένα μου συνέβει κάτι απίστευτο.Στη σχολή μου το 1ο έτος μία κοπέλα άνοιγε το CD-ROM και έβαζε μέσα τον καφέ διότι πίστευε πως ο μικρος κύκλος ήταν για καφέ!!! Να σου πω το κορυφαιο? γιατι αυτο που ειπες ειναι λιγο πολυ γνωστο.Σε σχολη ΙΕΚ, το 1994, στο μαθημα της σχολης γραμματεων, ειχα παει με τον πατερα μου για αλλη δουλεια.Ο καθηγητης λεει στις γραμματεις να σωσουν το αρχειο στην δισκετα. Το μηχανημα ειχε 2 δισκετες, μια 5.25 και μια 3.5". Η κοπελια που εκανε την πατατα καθοταν σε μηχανημα που ειχε μονο δισκετα 3.5". Παιρνει την 5.25 δισκετα λοιπον, με πολυ φυσικοτητα την διπλωνει στην μεση, την χωνει στο 3.5αρι drive και με μια απλοτητα παταει το enter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σε σχολη ιεκ παλι.... Ο καθηγητης λεει στους σπουδαστες: " ... παμε με το mouse στο εικονιδιο My Computer, και παταμε δεξι κλικ..." Μια σπουδαστρια λοιπον, σηκωνει το mouse, το ακουμπαει στην οθονη και συγκεκριμενα στο εικονιδιο my computer, και παταει δεξι κλικ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.