Jump to content

6800 και υδροψυξη

eleven

Recommended Posts

Αν και πολλα παιδια με ειχαν ρωτησει για ψυξη με νερο στις 6800 (οι 6600 εχουν διαφορετικο σχεδιασμο ) αλλα δυστυχως λογο ελλειψης χρονο και πειραματοζωου δεν ειχα σχοληθει με το θεμα αυτες τις μερες που λασκαρα λιγο απο δουλεια το ξανακοιταξα .Ετσι λοιπον κατηξα στο εξης Το γτνωστο κλασικο μπλοκ για την σειρα

Ατι 9χχ αλλα και χ800 αλλα με μια μικρη αλλαγη Με αυτο τον τροπο οσες καρτες εχουν back plate μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι βιδες τις καρτας

edit :xm λαθος φωτο αλλα δεν μπορω να την αλλαξω

μπηκα πριν λιγο λαμπη και πατησα να δω τις 300νεες απαντησεις απο το απογευμα..........το ματι μου πεφτει πανω σε ενα θρεντ με δημιουργο τον Eleven και θεμα 6800 και υδροψυξη......

Για ποτε εφτασε ο κερσορας του ποντικιου με απολυτη ακριβεια απο το ενα μερος της οθονης στο αλλο ουτε εγω δεν καταλαβα..............

ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..................η πατεντα σκιζει κανονικοτατα!!!!!

παω να ανοιξω τις σαμπανιες........:jump1: :snap: :jump1: :snap: :jump1: :snap: :jump1:

:fun:

Ωραίο και έξυπνο.

Να υποθέσω οτι ακόμα δεν βρίσκεις βίδες στο σωστό μέγεθος έτσι;

Αλλά αυτή η ανάγκη για ύπαρξη back plate απορρίπτει όλες τις MSI (που είναι και μπόλικες) και ίσως και άλλες μάρκες.

Παιδια ευχαριστω............:)

Ναι οντως το οτι δεν εβρισκα βιδες με το μηκος που ηθελα με αναγκασαν να αλλαξω το σχεδιασμο και να φτιαξω αυτο Το οτι ορισμενες καρτες δεν εχουν πλακα απο πισω δεν ειναι προβλημα πλεον γιατι εχω βρει βιδες στο καταλληλο μηκος (Μ2χ20μμ για οποιον ψαχνει) οποτε θα στερεωνεται το μπλοκ με τον παραδοσιακο τροπο

Παπ ναι εισαι ετοιμος θα σου στειλω ΠΜ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.