asky Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 Λοιπόν έκανα ένα μεγάλο upgrade - Mobo - VGA - CPU - Tower - HDΈμεινα με παλιό HD (Seagate Sata 1 νομίζω)Συνδέω Το παλιό HD στο SATA1 και το νέο στο SATA 2. Ο παλιός είχε μέσα τα Win Xp Pro SP2 που τα είχα εγκαταστατήσει στο παλιό μηχάνημα. Με το που πήγε να φορτώσει τα WIn, τρώει reboot.Λέω φταίει ότι είναι από άλλο sys και έτσι πάω να κάνω φορμάτ. Η mobo δεν δίνει SATA Drivers, και έτσι στην αρχή όταν λέει να απτήσουμε F6, δεν το πάτησα .... και στο τέλος όταν πήγα να κάνω ινσταλ μου λέει ότι δεν βλέπει σκληρό ...Βάζω floppy που είχε μέσα SATA Drivers από το CD της παλιάς μητρικής, Πατάω F6, περνάω τα drivers και στο τέλος .. Πάλι λέει δεν βλέπει σκληρό ... WTF?Η μητρική μου είναιhttp://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=742&kind=1Στο λινκ πρώτο πρώτο έχει τα drivers για SATA RAID, όταν κατεβάζω το αρχείο μου βγάζει ένα σωρό υποφακέλους και μέσα δεν μπορώ να καταλάβω ποια είανι τα Drivers ...Παρακαλώ HELP, οι HD και οι δύο είναι Seagate, απλώς ο Νέος μου HD είναι SATA 2 και είναι άδειος τελείως, από το κουτί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Κατεβάζεις το VIA VT8237® SATA RAID Driver (For floppy driver) το αντιγράφεις σε δισκέτα και κάνεις τη διαδικάσια για τους sata drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Ιανουάριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Από το αρχείο VIA MakeDisk.txt που βρίσκεται στο αρχείο .zip. που σου υπέδειξε ο dellman. If you lost your Driver Disk labeled as "VIA SATA RAID Driver" This file will teach you how to make one Driver Disk First please perpare one formatted 1.44M Floppy Then please copy necessary driver from MSI Driver CD- Driver for Win2000/NT40/XP/Server2003 Please copy CDROM:\ChipSet\VIA\Floppy\i386 folder \ChipSet\VIA\Floppy\TXTSETUP.OEM file Link to comment Share on other sites More sharing options...
asky Ιανουάριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.