Jump to content

Cant install Win

asky

Recommended Posts

Λοιπόν έκανα ένα μεγάλο upgrade - Mobo - VGA - CPU - Tower - HD

Έμεινα με παλιό HD (Seagate Sata 1 νομίζω)

Συνδέω Το παλιό HD στο SATA1 και το νέο στο SATA 2. Ο παλιός είχε μέσα τα Win Xp Pro SP2 που τα είχα εγκαταστατήσει στο παλιό μηχάνημα. Με το που πήγε να φορτώσει τα WIn, τρώει reboot.

Λέω φταίει ότι είναι από άλλο sys και έτσι πάω να κάνω φορμάτ. Η mobo δεν δίνει SATA Drivers, και έτσι στην αρχή όταν λέει να απτήσουμε F6, δεν το πάτησα .... και στο τέλος όταν πήγα να κάνω ινσταλ μου λέει ότι δεν βλέπει σκληρό ...

Βάζω floppy που είχε μέσα SATA Drivers από το CD της παλιάς μητρικής, Πατάω F6, περνάω τα drivers και στο τέλος .. Πάλι λέει δεν βλέπει σκληρό ... WTF?

Η μητρική μου είναι

http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=742&kind=1

Στο λινκ πρώτο πρώτο έχει τα drivers για SATA RAID, όταν κατεβάζω το αρχείο μου βγάζει ένα σωρό υποφακέλους και μέσα δεν μπορώ να καταλάβω ποια είανι τα Drivers ...

Παρακαλώ HELP, οι HD και οι δύο είναι Seagate, απλώς ο Νέος μου HD είναι SATA 2 και είναι άδειος τελείως, από το κουτί του.

Από το αρχείο VIA MakeDisk.txt που βρίσκεται στο αρχείο .zip. που σου υπέδειξε ο dellman.

If you lost your Driver Disk labeled as "VIA SATA RAID Driver"

This file will teach you how to make one Driver Disk

First please perpare one formatted 1.44M Floppy

Then please copy necessary driver from MSI Driver CD

- Driver for Win2000/NT40/XP/Server2003

Please copy CDROM:\ChipSet\VIA\Floppy\i386 folder

\ChipSet\VIA\Floppy\TXTSETUP.OEM file

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.