shylock Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 Παιδιά πριν από μια βδομάδα περίπου κατέβηκα στη στουρνάρα.Eίχα αποφασίσει να πάρω μια οθόνη για τα χριστούγεννα.Eίχα δει από τον Nοέμβριο περίπου μια "οθοναρα" LG 20 wide.To μοντέλο που έψαχνα ήταν το 204wt νομίζω.Eίχα γυρίσει όλη μα όλη την στουρνάρα αλλα πουθενά.όλοι μου έλεγαν μετά από κάνα 2 βδομάδες ότι μπορεί να ξαναφέρουν,ένας πήγε να μου το παίξει και εξυπνάκιας.Mου είπε να αφήσω μια μικρή προκαταβολή και να περιμένω στην σειρά να μου έρθει η οθόνη.λέω shylock φηγέ δρόμο.έτσι όπως ανέβαινα pros την πλατεία είδα και το e-shop.Lέω δεν πάω να ρίξω καμια ματια.Mπήκα μέσα ψάχνω λίγο εκεί στους υπολογιστές την βλέπω.Lέω πένα είμαστε.πάω περιμένω να έρθει η σειρά μου να την παραγγείλω.Eρχεται η σειρά μου λέω γεια σας θα ήθελα την οθόνη την LG την 20άρα.Kοιτάει γυρίζει και μου λέει δεν την έχουμε ποια/λέω τώρα πριν από λίγο την είδα στο internet.Mου λέει περίμενε λίγο σε "πρακαλω".κάνει εκεί κάτι @#^@^.γυρίζει και μου λέει ναι την έχουμε αλλα πρέπει να την παραγγείλεις και να έρθει σε κάνα 2 μέρες.λέω $@%^@$%^ φερε την.
Vadergr Ιανουάριος 11, 2007 #2 Ιανουάριος 11, 2007 Δεν πειραζει, καλυτερα.Τωρα μπορεις να παρεις την samsung 20' που φερνει το πλαισιο στα 330ε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.