jimmy156 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 Γεια σας επειδη μου εσπασαν τα δυο δοντακια της μανισιας ψυκτρας και ενδιαφερομαι για καινουργια θα ηθελα να ειναι πιο αθορυβη απο την οριτζιναλ και δευτερον να ταιριαζει στη μητρικη μου msi pm8pm2-v που ειναι micro-atx . ψαχνοντας μου αρεσε η arctic cooling freezer 7 pro γνωριζει κανεις αν χωραει στη μητρικη? ευχαριστω.
zigi Ιανουάριος 11, 2007 #2 Ιανουάριος 11, 2007 Τοποθέτησα την arctic cooling freezer 7 pro σε αυτή τη μητρική χωρίς πρόβλημα. Λογικά δε πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα στην msi pm8pm2-v (μοιάζει με αυτήν; ) .Είναι πιο αθόρυβη από την ψήκτρα της ιντελ . Για τα λεφτά της τη θεωρώ πολύ καλή λύση , έχει και 6 χρόνια εγγύηση.Ρίξε μια ματιά και εδώ
Cyber_Cookie Ιανουάριος 11, 2007 #3 Ιανουάριος 11, 2007 Η freezer 7 όμως για να δείξει τον πραγματικό της εαυτό πρέπει να γυαλιστεί. Ανάλογα με το ποσο καλά θα το καταφέρεις αυτό πάει μέχρι και 10C κάτω.
jimmy156 Ιανουάριος 11, 2007 Author #4 Ιανουάριος 11, 2007 Γεια σας και παλι και ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα παραγγειλα την artctic cooling freezer 7pro μαλλον δεν θα εχω προβλημα με τη μητρικη αυτο που φοβαμαι λιγο ειναι να μην ξανασπασω κανενα δοντακι παλι και ηθελα να ρωτησω ακομα μηπως χρειαζεται να βαλω και παστα επανω στον επεξεργαστη γιατι πανω στη ψυκτρα ξερω οτι θα υπαρχει. και soulclaimer τι εννοεις με το γυαλισμα? η ψυκτρα θα ειναι καινουργια.
zigi Ιανουάριος 11, 2007 #5 Ιανουάριος 11, 2007 Γεια σας και παλι και ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα παραγγειλα την artctic cooling freezer 7pro μαλλον δεν θα εχω προβλημα με τη μητρικη αυτο που φοβαμαι λιγο ειναι να μην ξανασπασω κανενα δοντακι παλι και ηθελα να ρωτησω ακομα μηπως χρειαζεται να βαλω και παστα επανω στον επεξεργαστη γιατι πανω στη ψυκτρα ξερω οτι θα υπαρχει. και soulclaimer τι εννοεις με το γυαλισμα? η ψυκτρα θα ειναι καινουργια.Δε χρειάζεται να βάλεις πάστα στον επεξεργαστή ,βγάζεις το προστατευτικό κάλυμα και την τοποθετείς απευθείας.Για να βάλεις πάστα στον επεξεργαστή θα πρέπει να βάλεις την ίδια πάστα και στην ψήκτρα αφού πρωτα βγάλεις (γυαλίσεις, ίσως αυτό να εννοεί ο φίλος soulclaimer) αυτή που είναι προαλειμμένη.Προτείνω να χρησιμοποιήσεις την ψήκτρα με την προαλειμμένη πάστα, και αν δε σε ικανοποιούν οι επιδόσεις τότε να βάλεις δικιά σου πάστα.
Cyber_Cookie Ιανουάριος 12, 2007 #7 Ιανουάριος 12, 2007 H ψήκτρα μπορεί να είναι καινούρια αλλά η βάση της δεν είναι λεία.(Αυτό το ξέρω γιατί είχα μια τετοια)Έχει πολλές χαρακιές/αυλακιές κτλ.Γι αυτό την γυαλίζουμε. Ειδικά με την freezer έχει τρελά αποτελέσματα.Oπως είπα και πιο πάνω καποιοι είδαν μεχρι και -10 βαθμούς με γυάλισμα και αλλαγή ανεμιστήρα.Με την ιδια φανα θα παιξει γυρω στους 5-7 πιο κατω αναλογα με το ποσο καλά θα την γυαλίσεις.Δες εδώΚαι εδώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.