Jump to content

ΠΟΙΟ CHIPSET?

astron man

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες αυτο τον καιρο ενας φιλος ψαχνει μια νεα μητρικη 775 για το κατεβαστηρι του, η μητρικη θα ειναι μια φθηνη asrock η μια msi,εκει που κολλαμε ειναι στο chipset αυτης εχουμε βρει και με VIA και με intel ποιο λετε να προτειμησουμε,παρακαλω οποιος φιλος θελει να μου αιτιολογησει την προτιμηση του.

ευχαριστω.

Αν δε σε ενδιαφερει το μεγαλο O/C , τοτε καποια με 945 που να μπορει να παρει και conroe.

Yπαρχει μια gigabyte απο το multirama & η asrock στο πλαισιο. Τη gigabyte την εχω σε ενα PC στο σπιτι . Μου καθεται πολυ καλυτερα απο την asrock .

Μακρια απο via κλπ κλπ κλπ .

αβιτ αβ9 απο plaisio 69 eyro και με 965 chip την εβαλα στον

αδελφο μου πραγματικα πολυ καλη ομως προσεξε ειναι πολυ πληρης

σε ολα εκτος οτι εχει ενα καναλι ide

ΥΓ η εγκατασταση εγινε πολυ ομαλα χωρις το παραμικρο προβλημα

πιστευω να βοηθησα α επισης εχει και headpipe μεταξυ chip και mosfet!!!!!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα επειδη εχει 1gb ram ddr1(που ξεχασα να αναφερω) και δεν μπορει να παρει ddr2 ειμαστε αναμεσα στις εξης asus p5vdc mx-c και asrock 775dual-vista εισεις ποια λετε να επιλεξουμε?

η asrock 775dual-vista δυστυχως εξαντληθηκε,υπαρχει μια αλλη asrock η 775 i65pe με chip intel 865 και μια asus που αναφερω πιο πανω chip via 800 ποια λετε να παρουμε?ξερω οτι ειναι πολυ φθηνες αλλα οπως ειπα πιο πανω απο την μια οι μνημες απο την αλλη η καρτα γραφικων που πρεπει απαραιτητως να ειναι agp μας περιοριζουν παρα πολυ,αν μας εχει ξεφυγει καποια παρακαλω οποιος μπορει να την αναφερει.

ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.