GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Λοιπον εχουμε κ λεμε....καθε φορα που τρεχω το spybot βρισκει πανω απο 15 bad entries...κ το τρεχω καθε 2-3μερες λογο του οτι αργει πολυ ο IE....Τo πηρα αποφαση σημερα κ εβαλα firefox...το θεμα ειναι οτι εχω zone alarm pro το τελευταιο update κ τα αφηνει κ γινονται αυτα....anti-virus δεν παιζει....τι αλλο προτεινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Ο firefox είναι μια καλή αρχή! Δοκίμασε κι άλλο anti-spyware. Ίσως έχεις κολλήσει κάτι που δεν το βρίσκει το spybot.Το zone-alarm είναι firewall, ΔΕΝ είναι δουλειά του να ασχολείται με spyware! Αυτό που μπορεί να κάνει βέβαια είναι να τους κόψει την πρόσβαση στο web.(Για firewall θα πρότεινα Outpost/Kerio/Sygate). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από JohnGR Ο firefox είναι μια καλή αρχή! Δοκίμασε κι άλλο anti-spyware. Ίσως έχεις κολλήσει κάτι που δεν το βρίσκει το spybot.Το zone-alarm είναι firewall, ΔΕΝ είναι δουλειά του να ασχολείται με spyware! Αυτό που μπορεί να κάνει βέβαια είναι να τους κόψει την πρόσβαση στο web.(Για firewall θα πρότεινα Outpost/Kerio/Sygate). το ξερω οτι ειναι firewall απλα αναρωτιεμαι γιατι ναμην τα εμποδιζει.....πιστευω το za ειναι καλυτερο απο αυτα που μου προτεινεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Το firewall μπορεί να τα εμποδίσει να "βγουν" προς τα έξω. Το πώς θα μπουν είναι άλλο θέμα και, χωρίς παρεξήγηση, είναι συνήθως "λάθος" του χρήστη. Πατάς για παράδειγμα το "μαγικό κουμπάκι" κατεβάστε το crack, τρέχει ένα active-x και σου μαμάει τα πάντα! Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα firewalls που πρότεινα είναι καλύτερα (Λίγο βαρύ το Outpost, αλλά με τρομερό έλεγχο - Πολύ ελαφρύ το Sygate κάποιες φορές όμως μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα (ποτέ δεν μου έτυχε)- Το Kerio παραδέχομαι πώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει, η free έκδοση δεν "παίζει" σε 2k3 ) Αλλά ας μην διαφωνήσουμε στο παραπάνω! Φιλικά, Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 βάλε ένα antivirus να δουλεύει πάντα. π.χ. avg, μπλοκάρει το σύμπαν και είναι και ελαφρύ.δεν έχεις άλλη επιλογή πιστεύω.αλλιώς μια λύση τύπου internet security 2005 είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:50] βάλε ένα antivirus να δουλεύει πάντα. π.χ. avg, μπλοκάρει το σύμπαν και είναι και ελαφρύ. δεν έχεις άλλη επιλογή πιστεύω. αλλιώς μια λύση τύπου internet security 2005 είναι πολύ καλή. Δεν περνα τιποτε εδω.....με ΝΙS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Δοκίμασες το Lavasoft Ad-Aware SE Professional; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δοκιμασε το Giant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.