Jump to content

Οι καλυτεροι drivers για 440mx???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από apocalypse [Σήμερα, στις 22:36]

Φαντάζομαι όχι οι τελευταίοι.

Εγώ θα δοκίμαζα τους 44.03

Γιατι οχι οι τελευταιοι????? Εγω αυτους εχω και ειμαι τζετ...(71.20):o

τι ακριβώς θα ήθελες να είναι καλύτερο; νομίζω όχι οι επιδόσεις, δοκίμασε μια από τις τελευταίες και αν δεν βγάζει προβλήματα κράτησέ την. πρόσφατα δοκίμασα στην 440 την 66.93 που πέτυχα σε περιοδικό και δουλεύει μια χαρά

Ωmega... Τους είχα μέχρι πριν λίγο καιρό και είχα δεί μια σχετική βελτίωση από τους μαμά drivers. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους ξαναέβαλα... Μάλλον ξέχασα οτι υπάρχουν...

Ειδικά σε 440mx εγώ βάζω 45.23.... Έχουνε σχεδόν τα ίδια score σε bench με τους καταπληκτικούς 41.09... Και παίζουνε όλα τα παιχνίδια (Colin 2005 π.χ.) με DirectX 9c...

Βασικα ειναι για μια κοπελια κ παιζει sims κ κολλανε....εβαλα τους 44.03 κ παλι κολλαει....shit....

το directx9c να το κατεβασω ξεχωριστα????

Εννοω κατα το game παιει λιγο αργουτσικα...κ ειδικα οταν αρχιζει κ παει απο μακρια ολο κ πιο κοντα στην πολυ......ναι το 2 λεω......ε τι στο καλο.....της εβαλα το sp2,τους 71.20, κ παλι λεει οτι κολλαει.....ε τι στο καλο?τοσο βαρυ ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.