Jump to content

fx-55 δεν κλοκάρει

tzibiboss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πρίν λίγες μέρες πήρα ενα fx-55 για να δω τι δυνατότητες εχω μιας και είμαι καίνουριος σχέτικα με το σπόρ, αλλά δεν καταφέρνω και πολλά. θα ήθελα τη βοήθεια σας να κλοκάρω. !!

Εχω διαβάσει τον οδηγο (πολύ καλός) και γενικά εχω λιώσει στο διάβασμα. είχα πρίν ενα 3000+ και τον πήγα 2,6. με αυτόν δεν τα καταφένω! συγνώμη που δεν ήμουν συγκεκριμένος απο την αρχή. ειναι clawhammer.

Δυστυχώς οι claw δεν ανεβαίνουν καλά (όχι όσο οι san diego),αλλά δεν έχουν cold bug.Αν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις extreme ψύξη..λιώσ'τον!!!

Τον fx-55 μεχρι πόσο τον εχεις πάει και με τι ρυθμίσεις?

Απο την εμπειρια μου με ενα 4000+ clawhammer ειναι οτι ειναι πολυ ζεστος και θελει καλη ψυξη τα 2.6GHz πρεπει να τα εχει με ανεση ομως.Ανεβασε τον multiplier αρχικα αφου τωρα μπορεις και ειναι ξεκλειδωτος γιατι μπορει να μην παιζει τις μνημες οπως ο 3000+ σου...

δυστυχώς δεν εχω. αν και προσπαθώ με ενα φίλο μου ψυκτικό να φτιάξουμε ενα

phase change (πολυ γρήγορα βόυτηξα). αλλά νομίζω οτι δεν μου κανει o fx.

260*11 1.6v ηταν το πιο στάθερο, δλδ 3 λεπτα 3d mark.Υ.Γ μολισ καν σκεφτω να τον ανεβάσω αρχίζει και καίγεται

2.86GΗz ειναι καλά εως πολλά θα έλεγα για νορμαλ ψυξη, αλήθεια τί ψυξη έχεις ?

Δοκίμασες να παιξεις με τις μνημες, διαιερετες και timings διότι μπορεί μεν με τον 3000+ να πηγαιναν στα 260 και 2-2-2-5 αλλά με τον 55 να θελουν πιο χαλαρα timings / λιγοτερα mhz / άλλο διαιρέτη κλπ.

αυτην εχω. τι στο καλό 2.6 είναι εργοστάσιο, εμένα μου φαίνεται οτι έπρεπε να πηγαίνει άνετα εκεί. εχω δοκιμάσει

αλλους διαιρέτες αλλα οχι timings

post-5770-1442174532,9867_thumb.jpg

οι FX ομως ουσιαστικα ειναι "τσιαταρισμένοι" από το εργοσταριο, αφου όταν βγήκαν ήταν ήδη αρκετα MHz παραπανω απο τους υπόλοιπους.

Παντως καλό θα ήταν να κοτιαξεις και τις μνημες σου απλά για να εισαι σιγουρος.

Οοοοpppppppssssssss εγραψα 2.6GHz ο αχρηστος,2.8GHz ηθελα να γραψω αλλα με αυτη την ψυξη δε πιστευω να παει και πολυ παραπανω.Με νερο ισως πηγαινες λιγο ποιο μακρια.....

Απο την εμπειρια μου με ενα 4000+ clawhammer ειναι οτι ειναι πολυ ζεστος και θελει καλη ψυξη τα 2.6GHz πρεπει να τα εχει με ανεση ομως.Ανεβασε τον multiplier αρχικα αφου τωρα μπορεις και ειναι ξεκλειδωτος γιατι μπορει να μην παιζει τις μνημες οπως ο 3000+ σου...

παντος εγω που εχω τον 4000+ με san.d στα 2,6 φτανει χαλαρα με την xp 120.

κανονικα η κατηγορια fx ξερω αντεχουν πολυ overclocking η κανος λαθος?

κανονικα η κατηγορια fx ξερω αντεχουν πολυ overclocking η κανος λαθος?

με αέρα ή ακομα και με νερό συνηθως ειχες χειρότερο ocability απο τους κανονικούς.

ναι αν και δεν ειμαι εμπείρος μου φαινεται πολύ χειρότερο. τα 2.6 τα πιανει χαλαρά και ο 3000. ισωσ παιδιά φταινε τα πολλά watt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.