panx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 αγορασα καινουργια μητρικη την ASUS P5VDC-MX.εχω 2μνημες DDR-1 TWINMOS 512 στα 400 απο την προυγουμενη μητρικη!Η μητρικη ASUS P5VDC-MX παιρνει και DDR-1 και βαζω τις μνημες που εχω αλλα μου βλεπει μονο την μια μνημη!εχει dimm 4,στα dimm 1 & 2 παιρνει τις DDR-2 και στα dimm 3 & 4 παιρνει τις DDR-1!την dimm 3 δεν μου την αναγνωριζει, ενω στην dimm 4 την βλεπει κανονικα!και το εχω αφησει μονο με την dimm 4 να δουλευει!την αλλη τη μνημη την εβγαλα!τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Δοκίμασε Bios update..ίσως να υπήρχε πρόβλημα που διορθώθηκε.Πάντως σε κάθε περίπτωση μπορείς να την πάς πίσω γι'αλλαγή,εφόσον διαπιστωθεί οτι το πρόβλημα είναι της υποδοχής μνήμης (κι άρα της μητρικής) κι όχι της ίδιας της μνήμης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panx Ιανουάριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 εκανα update αλλα το προβλημα παραμενει!ειδα σ`ενα πινακα στο βιβλιαρακι της μητρικης, και οσο μπορουσα να καταλαβω,δειχνει πιες μνημες λειτουργουν στη dimm 3 και ποια στη 4 αλλα τις μνημες twinmos δεν τις εχει μεσα στο πινακα!αν μπορεσω να σκαναρω την σελιδα και θα την ανεβασω να την δειτε και να μου πειτε την γνωμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 H εκάστοτε εταιρία αναφέρει κάποια dimms που έχουν δοκιμαστεί και είναι συμβατά.Σαφώς και δεν σημαίνει οτι η μνήμη σου δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι'αυτόν τον λόγο.Θα σου πρότεινα να στείλεις Mail στην asus για να σε βοηθήσουν εκείνοι,αν όντως θα έπρεπε να δουλεύει.Στην περίπτωση αυτή πήγαινέ την γι'αλλαγή αμέσως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.