shylock Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 γεια σας παιδιά και καλή μας χρονια.θέλω να κάνω μια ερώτηση.Πως μπορούμε να γράψουμε label flash.ξέρω ότι χρειάζονται ειδικά δισκάκια για να μπορέσεις να γράψεις.αλλα πως όμως......βάζεις το cd μέσα πατα ας πούμε στο νερό για δεδομένα και Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Πρώτα γράφεις κανονικά τα δεδομένα σου στο cd-dvd kai μετά σου εχει επιλογή για να κάψεις την μπροστινή μεριά .Φτιάχνεις το σχέδιο που θές γράμματα-φότο - ότι θέλεις ..... και του βάζεις φωτιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Ιανουάριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Κατέβασε από ΕΔΩ τον οδηγό για εγγραφή σε LabelFlash ο οποίος είναι βήμα-βήμα και καλές εκτυπώσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Ιανουάριος 9, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 ok παιδια ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιανουάριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Έχει κανείς να προτείνει άλλα δισκάκια εκτός από official labelflash disks (στυλ Fuji) που να μπορούν να δεχτούν τέτοιο κάψιμο?Είχα διαβάσει και σε κάποιο επίσημο pdf από NEC, ότι μπορεί να γίνει και στα άλλα απλά δισκάκια.Εγώ δοκίμασα σε κάποια ΤΥ που έχουν ολόκληρη την πάνω επιφάνεια λευκή, αλλά το coverdesign του Nero, ενώ είχε ενεργοποιημένη την επιλογή του Labelflash, το πέταγε έξω το δισκάκι.Το θέμα είναι ποιες μάρκες έχουν τέτοια δισκάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shynee Απρίλιος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Θα ήταν εύκολο κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα το οποιο να γραφή label flash, Εκτος από το ΝΕΡΌ ?Thanx !!:026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.