Jump to content



label flash


shylock

Recommended Posts

γεια σας παιδιά και καλή μας χρονια.θέλω να κάνω μια ερώτηση.Πως μπορούμε να γράψουμε label flash.ξέρω ότι χρειάζονται ειδικά δισκάκια για να μπορέσεις να γράψεις.αλλα πως όμως......βάζεις το cd μέσα πατα ας πούμε στο νερό για δεδομένα και

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα γράφεις κανονικά τα δεδομένα σου στο cd-dvd kai μετά σου εχει επιλογή για να κάψεις την μπροστινή μεριά .Φτιάχνεις το σχέδιο που θές γράμματα-φότο - ότι θέλεις ..... και του βάζεις φωτιά..

Link to comment
Share on other sites

Έχει κανείς να προτείνει άλλα δισκάκια εκτός από official labelflash disks (στυλ Fuji) που να μπορούν να δεχτούν τέτοιο κάψιμο?Είχα διαβάσει και σε κάποιο επίσημο pdf από NEC, ότι μπορεί να γίνει και στα άλλα απλά δισκάκια.Εγώ δοκίμασα σε κάποια ΤΥ που έχουν ολόκληρη την πάνω επιφάνεια λευκή, αλλά το coverdesign του Nero, ενώ είχε ενεργοποιημένη την επιλογή του Labelflash, το πέταγε έξω το δισκάκι.Το θέμα είναι ποιες μάρκες έχουν τέτοια δισκάκια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.