Jump to content

επειγουσα αγορα καρτας γραφικων

Xsara

Recommended Posts

Άμα έχεις άλλα 50 παίρνεις αυτήν.Εϊναι κατα 99% η Xt.Μάλλον έχουν κάνει λάθος με το XTX.Αλλά με λιγάκι πείραγμα γίνεται XTX..

Εμ δεν τα λές όλα..Καλή η X1950 πού λές αλλά εγώ θα κοιτούσα και την Gainward 7950

εγω δε θα δινα τοσα πολλα για DX9.

Καλυτερα η 1950pro 256MB με 60Ε λιγοτερα.

Σε λιγο καιρο με τις DX10 σε φουλ ρεπερτοριο, οι DX9 θα καταποντιστουν.

Οσα πιο πολλα δινεις τωρα, τοσα πιο πολλα θα χασεις.

+1 και από εμένα .... κράτα αυτήν που έχεις και περίμενε να πάς μια και καλή σε DX10...

βεβαια το να περιμενει ειναι κι αυτο μια κουβεντα. Θα αργησει να κατασταλαξει η αγορα του DX10.

Οποτε μια φτηνη και καλη καρτα τωρα δε θα παει χαμενη. Τα 170 που κανει η 1950pro 256MB ειναι πιστευω καλη ευκαιρια. Λιγα λεφτα, καλη καρτα, μικρη σχετικα χασουρα οταν θα την πουλησει.

Αυτο που δε δικαιολογειται με τιποτα ειναι να δωσει +50 για την 512ΜΒ εκδοση

(220 κανει μεσω internet)

λοιπον,να πω κι εγω την αποψη μου περι του θεματος...επειδη εξελιξεις κατα πασα πιθανοτητα στον D3D10 τομεα θα υπαρξουν οταν θα αρχιζουν να ανθιζουν τα λουλουδακια (εικαζω τοτε την ελευση στην εγχωρια αγορα του R600) και το οτι σιγα σιγα θα αρχισουν να βγαινουν o/ced μοντελα της 8800,αρα πιο ακριβα,δωσε λιγα λεφτουδακια για μια αξιοπρεπη καρτα DX9 και απο τα μεσα του νεου ετους,ξανατσεκαρεις τα τρεχοντα....

εγώ προσωπικά δεν θα έδινα τόση βάση στο ΆμεσοΧ 10 :D ...αλλά σε ανοιχτή βιβλιοθήκη γραφικών!!! (OpenGL) lol :D:D:D:D:D ....καθότι ο renderer καθορίζεται απο το λεοτουργικό και μπορείς ανα πάσα ώρα και στιγμή να τρέχεις παιχνιδάκια σε OPENGL....με μια απλή ρύθμιση στο config τους.....εμένα μου δούλεψε στο Far Cry πάντως!!! :D:D:D

Η καρτα καλη ειναι, ... αλλα στα ιδια λεφτα επαιρνες 8800GTS

anyway, μεγεια.

Σωστός..Μεγειές

Η καρτα καλη ειναι, ... αλλα στα ιδια λεφτα επαιρνες 8800GTS

anyway, μεγεια.

Με αυτά τα χρηματα θα έπερνες αυτη

Καλοδούλευτη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.