Ernest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Καλησπέρα! Εχω στο σκληρό μου ένα αρχέιο ISO (διανομη Linux). Πως μπορώ να το κάψω για να το χρησιμοποιήσω για εγκατασταση?
SlotKiller Φεβρουάριος 1, 2005 #4 Φεβρουάριος 1, 2005 Αν εχεις nero ή καποιο αντιστοιχο προγραμμα cd/dvd burning απλα πατας open και επιλεγεις το αρχειο iso!
Ernest Φεβρουάριος 1, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 1, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά ή το αρχείο έχει κάτι ή εγώ δεν κάνω κατι καλά:...: :wassat: :sick: Φυσικά εχω το Nero και χάλασα ήδη 2 δισκάκια. Τα έγραψα αλλά μου φαίνεται οτι δε γραφτηκε τίποτε. Τι συμβαίνει ?????
yaputzis Φεβρουάριος 1, 2005 #6 Φεβρουάριος 1, 2005 Δοκίμασε το MagicIso. Ανοιξε το αρχείο και δες αν κάτι δε πάει καλά.
unstoppable Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Φεβρουάριος 1, 2005 Ανοιγεις το nero και πας Recorder->Burn image και επιλεγεις το iso
Battosai Φεβρουάριος 1, 2005 #8 Φεβρουάριος 1, 2005 θα μπορουσες να περάσεις το alcohol 120%.Να φωρτώσεις το ISO [ να δεις και αν δουλεύει ]και μετα να το κάψεις κανονικά απο Nero.
feanorian82 Φεβρουάριος 2, 2005 #9 Φεβρουάριος 2, 2005 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Δοκίμασε πρώτα αν δουλευει σε Virtual Drive και μετά βλέπουμε... Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με το Nero. Γράψτο με το Alcohol...Αρχική απάντηση από Battosai θα μπορουσες να περάσεις το alcohol 120%.Να φωρτώσεις το ISO [ να δεις και αν δουλεύει ]και μετα να το κάψεις κανονικά απο Nero.
SlotKiller Φεβρουάριος 2, 2005 #10 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Δοκίμασε το MagicIso. Ανοιξε το αρχείο και δες αν κάτι δε πάει καλά. Αν και δεν ξερω το magiciso, υποθετω πως κανει την ιδια δουλεια με το winiso που χρησιμοποιω εγω!Επισης το winrar μπορει να σου κανει extract το iso στον σκληρο και να σιγουρευτεις οτι το iso ειναι σωστο!
yaputzis Φεβρουάριος 2, 2005 #11 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 13:05] Αν και δεν ξερω το magiciso, υποθετω πως κανει την ιδια δουλεια με το winiso που χρησιμοποιω εγω!Επισης το winrar μπορει να σου κανει extract το iso στον σκληρο και να σιγουρευτεις οτι το iso ειναι σωστο! Ναι είναι το ίδιο και μπορεί άνετα να τσεκάρει αν είναι σωστό ή όχι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.