Jump to content

βαση σκληρου σε θηκη cdrom

dll

Recommended Posts

στo κουτι υπαρχουν 2 θεσεις για σκληρους(κατειλλημενες)και 3 θεσεις για cd/dvd rom( 2 κατειλλημενες).

πως μπορω να βαλω και τριτο εσωτερικο δισκο?καταρχην γινεται?

γινεται με την ιδια καλωδιοταινια να συνδεσω το dvdrom και τον δισκο?

αν ναι ο δισκος πως θα σταθεροποιηθει?:confused:

ευχαριστω πολυ.

Τα ανταπτορακια μπαινουν πανευκολα.

Το μονο κακο επειδη ανεφερες οτι εχεις ηδη 2 σκληρους και 2 ακομα optical συσκευες, ειναι οτι θα χρειαστει να αχρηστεψεις την μια απο τις 2 προκειμενου να συνδεσεις και τον 3ο σκληρο.

Και εγω τα εχω συνδεδεμενα πρωτα το σκληρο και secondary slave το dvdrw και τουλαχιστον ετσι δουλευουν κομπλε χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι με το αναποδο θα εχεις προβλημα.

[offthetopic]louis_gas Firefox girl! rules :D [/offthetopic]

Α....εννούσες στο κουτί. Αν η μητρική σου δεν υποστηρίζει sata τότε πάρε μια pci κάρτα που να σου δίνει 2 pata ή sata controllers και καθάρισες. Η επόμενη λύση είναι να πας είτε σε εξωτερικό κουτί usb ή σε usb αντάπτορα για πιο προσωρινη λύση....

η καλυτερη λυση για μενα θα ηταν θηκη εξωτερικη να βαλεις το σκληρο μεσα και να τον συνδεεις μονο με usb που δε χρειαζεται και εξτρα καλωδια τροφοδοσιας οπως αλλες θηκες και ξεμπερδευεις φιλε.

Κατι σαν αυτα εδω χωρις να θελω να κανω διαφημιση

H εξωτερικη θηκη δεν απαιτει εξτρα τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο μα απαιτει να εχεις εξτρα πριζα για το μετασχηματιστη της ...

Εγω συγκεκριμενα με τοσες συσκευες τριγυρω προτιμω το 2ο απο το πρωτο :p

Απλα θα αχρηστεψει το rom και θα δουλευει με το rw για ολες τις δουλειες του σχετικες με CD/DVD... δεν εγινε και τιποτα εκτος αν χρησιμοποιουσε onthefly μεθοδο εγγραφης ...

Την μεθοδο με την pci ata controler καρτα που λεει ο Greek την εχει δοκιμασει κανεις; Ειναι αποτελεσματικη και αξιοπιστη; Απο τιμη η καρτουλα;

σας ευχαριστω πολυ.η εγχειριση πετυχε και ο ασθενης ειναι ok.:)

επειδη δεν βρηκα ακομα ανταπτορακια,τον κολλησα πανω στο cdrom αναποδα..με χρατς:115: .θα εχω προβλημα?

(ξερω ξερω αναρωτιεστε τωρα : βρε τι αλλο θα ακουσουμε???):098: :098: :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.