tzibiboss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 παιδια έφαγε κόλημα το laptop μου και δεν ξαναμπαίνει στα windows!κανει checkdisk και μετά κάνει πάλι reboot!!!!!!!το μόνο που θέλω είναι να πάρω κάποια πολύ σημαντικά αρχεία!!!!!πως μπορεί να γίνει αυτό?με πληρεις λεπτομέρειες!!!!!βοηθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Ιανουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε; Ίσως καταφέρεις να επαναφέρεις το λειτουργικό σου.Με αυτά που μας λες μέχρι τώρα πολύ προφανής λύση είναι να βάλεις το δίσκο του φορητού σου μαζί με κάποιον προσαρμογέα σε έναν επιτραπέζιο Η/Υ και να πάρεις τα αρχεία που θες. :079:Υ.Γ. Καταρχήν πρόλαβες να δεις τι εμφανίζει πριν ξανακάνει επανεκκίνηση; Σε safe mode προσπάθησες να μπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzibiboss Ιανουάριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 έχω θήκη εξωτερικού σκληρού όμως όταν το βάζω σε άλλο υπολογιστή χρειαζεται format!!!!έχω ακούσει για το erd commander όμως δεν το καταφερα να το κάνω boot!!!! βγάζει μπλε οθόνη και λεει stop κατι και απο ότι είδα λεει και και systemroot νομιζω. σε safe mode δεν μπαίνει! πως μπορώ να πάρω τα αρχεία απο άλλο pc??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Υπάρχει ένα παρόμοιο θεάμ ακριβώς εδώ στα επέιγοντα.... Έχει bad sector ο δισκος και γιατυο δεν ξεκινάει. Βρες το hdd regenerator να διορθώσεις το δίσκο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 click---> HDD Regenerator 1.42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzibiboss Ιανουάριος 6, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 το κατεβάζω τώρα!!!πως χρησιμοποιειτε? το πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzibiboss Ιανουάριος 6, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 τελικά κατάφερα να πάρω τα αρχεία μου με το erd commander!!!!ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Ακόμα και αν τα πήρες με το hdd regenerator θα επιδιορθωσεις τον δίσκο... Αξίζει να δοοκιμασεις.. Ειναι στην ουσία boot 98 με ένα εργαλείο που επανεφέρει τα bad sector απο μαγνητισμό , όχι απο μηχανική καταπόνηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5zax Ιανουάριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 χρειαζεται format με αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Όχι, δεν χάνεις τίποτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.