Jump to content

S.O.S. help me!!!

tzibiboss

Recommended Posts

παιδια έφαγε κόλημα το laptop μου και δεν ξαναμπαίνει στα windows!

κανει checkdisk και μετά κάνει πάλι reboot!!!!!!!

το μόνο που θέλω είναι να πάρω κάποια πολύ σημαντικά αρχεία!!!!!

πως μπορεί να γίνει αυτό?με πληρεις λεπτομέρειες!!!!!

βοηθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε; Ίσως καταφέρεις να επαναφέρεις το λειτουργικό σου.

Με αυτά που μας λες μέχρι τώρα πολύ προφανής λύση είναι να βάλεις το δίσκο του φορητού σου μαζί με κάποιον προσαρμογέα σε έναν επιτραπέζιο Η/Υ και να πάρεις τα αρχεία που θες. :079:

Υ.Γ. Καταρχήν πρόλαβες να δεις τι εμφανίζει πριν ξανακάνει επανεκκίνηση; Σε safe mode προσπάθησες να μπεις;

έχω θήκη εξωτερικού σκληρού όμως όταν το βάζω σε άλλο υπολογιστή χρειαζεται format!!!!έχω ακούσει για το erd commander όμως δεν το καταφερα να το κάνω boot!!!!

βγάζει μπλε οθόνη και λεει stop κατι και απο ότι είδα λεει και και systemroot νομιζω.

σε safe mode δεν μπαίνει! :(

πως μπορώ να πάρω τα αρχεία απο άλλο pc???

Ακόμα και αν τα πήρες με το hdd regenerator θα επιδιορθωσεις τον δίσκο... Αξίζει να δοοκιμασεις.. Ειναι στην ουσία boot 98 με ένα εργαλείο που επανεφέρει τα bad sector απο μαγνητισμό , όχι απο μηχανική καταπόνηση....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.