Jump to content

ποσο ανεβαινουν οι cellshock

lefteriz

Recommended Posts

Εγώ που τις έβαλα σήμερα στα 1000mhz με 4-4-4-12 και ~2,2V, γιατί με γέμισε με λάθη το memtest;;;;:022:

Να δοκιμάσω περισσότερο V, να ανεβάσω καθόλου Vmch, κάποια οδηγία προς ναυτιλόμενους;;;

Σαφως και το 975 θελει περισσοτερο Vdimm . Επισης , η asus που εχεις χρειαζεται πανω απο 1.65Vmch για να παιξει με 5:4 στα 400Mhz .

Τελικά ανέβασα λίγο απο όλα.

3Ghz και 1,4V για CPU

999Mhz στα 4-4-4-12 και 2,4V για τη RAM

Vmch στο 1,75V

Αλλά μου φαίνεται θα ξαναγυρίσω στα ήσυχα 2,7Ghz, γιατί το τροφοδοτικό κάνει σαν πλοίο.....

ωραίος φίλε!!!

άυτό που ηθελα να πω εινα οτι ενταξει το πισι δουλεύει κυριλέ...

εκτός του ότι ενα ρεσταρτ την μέρα θα το φάει!! ρεσταρτ, δεν εννοώ μπλε οθόνη... κατευτείαν ρεσταρτ..

που μπορεί να οφείλετε ρε παιδιά αυτό; να ανεβάσω κανα ρεύμα , σε κανα nb? ρευμα εχω δωσει μονο σε cpu 1.4v και ram 2.3v (την ανέβασα 2.4v αλλα τίποτα)

Τελικά τον κατέβασα στα 3,4Ghz με 1,4V και οι μνήμες πήγαν 945Mhz 4-4-4-12 στα 2,4V. Για το 1000 δέν το βλέπω, γιατί από ό,τι μου έχουν πεί οι ειδήμωνες του PCT, θα χρειαστεί παραπάνω από 1,85Vmch, αλλά η μητρική δέν μπορεί να το δώσει... Θα αρχίσω τα πειράματα για μείωση των timings και βλέπουμε :)

σύμφωνα με τα specs tou τροφοδοτικου

http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_

+3.3V(36A), +5V(30A), +12V1(18A), +12V2(18A), +12V3(18A), +12V4(18A) Maximum ratings are shown.

αλλα δε ξερω σε ποιο αναφέρετε, μαλλον το 700αρι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.