Jump to content

ποσο ανεβαινουν οι cellshock

lefteriz

Recommended Posts

εχω παρει τις cellshock pc6400 4-4-4-12

και τις δουλεύω σε αυτά τα timing στα 800Mhz με 2.15v

μέχρι πόσο ανεβαίνουν??? σηκώνουν 1000? (με πιο χαλαρα timing ..) ρεύμα μέχρι πόσο ειναι το ασφαλες ? :001:

post-147-1442174531,7732_thumb.jpg

Βασικά κι εγώ τις ίδιες έχω. Τις τρέχω στα 800mhz με 1,9v μόνο. Για το 1000αρι κάπου είχα διαβάσει πως το πιάνουν άνετα, αλλά δέν γνωρίζω με τί timings.... Και το max voltage νομίζω έλεγε πως είναι 2,1-2,2v.

Άν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας βοηθήσει βρε παιδιά :)

παιδιά κάτι γίνεται με το ένα dimm

μέχρι τώρα τις δούλευα κανονικά 2.3V 1000mhz 4-4-4-12 ¨ολα οκ, σταθερά κλπ

από χθες ( οπου η μονη αλλαγή που κανα ηταν να βαλω εναν σκληρό ακόμα)

πολλές φορές για να μπουτάρει θέλει ένα dimm.. και μάλιστα το συγκεκριμένο dimm

για να μπουτάρει με δυο.. θα ΄πρέπει πρωτα να μπω ΒΙΟS να ρυθμίσω χειροκίνητα SPD Kαι VMEM και μετά... και πάλι ΑΝ μπουτάρει με την 1η..

λοιπόον επανήλθα :)

θέμα flash όπως μου πε κι ο Gorillakos δεν υφίστατε, έχουν ηδη το τελευταιο firmware :p ..:)

να πω οτι εκανα ενα full clear cmos, (jumperaki κ battery) , ξανα΄'εβαλα το 0910 BIOS και ω ναι, δουλευουν πάλι όλα όπως πριν!!! 1000 4-4-4-12 2.3V

Εγώ που τις έβαλα σήμερα στα 1000mhz με 4-4-4-12 και ~2,2V, γιατί με γέμισε με λάθη το memtest;;;;:022:

Να δοκιμάσω περισσότερο V, να ανεβάσω καθόλου Vmch, κάποια οδηγία προς ναυτιλόμενους;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.