giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 6, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 σε ολα ειναι δυσκολη.γενικα στο να την κανεις να δουλεψει οπως πρεπει..ασε που δεν εχει ουτε ενα bios της προκοπης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 6, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 σε ολα ειναι δυσκολη.γενικα στο να την κανεις να δουλεψει οπως πρεπει..ασε που δεν εχει ουτε ενα bios της προκοπης..βασικα οι τελευταιες 5 μητρικες που ειχα ηταν abit οποτε εχω μαθει πολλα κουσουρια τουςαλλα σκεφτομαι η την giga η την asus η οποια εχει μεχρι και τηλεκοντρολ να αναβει ο πισι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 11, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Tελικα πηρα την ASUS P5WDH deluxe αλλα μαλλον κατι δεν παει καλα....Εβαλα παλι τον 3,2 τον κλασικο πλεον P4 ειχε το bios 1407 και της περασα το 1707 αλλα ή εχω κανει τελεια δουλεια με την arctic silver και την υδροψυξη και δουλευω στους 0-7 C ???????????? ή δεν ξερω....Οσοι εχουν την εν λογω μητρικη ή ξερουν τι παιζει ας το μοιραστουν μαζι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 11, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δεν εχω δοκιμασει με P4 την DH ... θεμα bios ειναι σιγουρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 11, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δεν εχω δοκιμασει με P4 την DH ... θεμα bios ειναι σιγουρα .αλλο bios δεν υπαρχει να βαλω...να δοκιμαζα εναν celeron D ενος φιλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 11, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 αλλο bios δεν υπαρχει να βαλω...να δοκιμαζα εναν celeron D ενος φιλου?Βαλε και το celeron ... μηπως .http://hentges.net/tmp/BIOS/asus-p5w-dh-deluxe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 11, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Βαλε και το celeron ... μηπως .http://hentges.net/tmp/BIOS/asus-p5w-dh-deluxe/παντως εστω και με λαθος ενδειξεις η μητρικη ανεβαινει καλα!Ο P4 3.2 τωρα δουλευει stable στα 4,32 οποτε μαλλον στο τελος του μηνα θα παμε για τον Core2 Duo Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 12, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Σημερα πηρα τον celeron D ενος φιλου και τον εβαλα πανω!Και αυτος ο επεξεργαστης μου δουλευει στους 5 - 7 C χωρις overclockingMε over δουλευει στα 20*225=4500 ΜΗζ full load εδω δειχνει 12 CNα σημειωσω οτι η ενδειξη της ΜΒ ειναι καθολα νορμαλ τι λετε ειδήμονες?Κατα την διαρκεια κωδικοποίησης με virtual dub δουλευει στους 27 λετε να ειναι λαθος οι ενδειξεις?cel D.pdffull.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.