gt4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα.Θελω να αγορασω τα ηχεια της logitech z5500,για τα οπια εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για την ποιοτητα και για την δυναμη τους αλλα η καρτα ηχου που εχω ειναι η ενσωματωμενη της μητρικης(Realtek ALC882 8-channel CODEC) και δεν ξερω αν θα βγαζουν τον σωστο ηχο και ολη τους την δυναμη.εσεις πια καρτα ηχου μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Κι εγω τα logi με το ALC 850 τα εχω συνδεμενα με spdif. Μια χαρα παιζουνε τουλαχιστον για τα αυτια μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Ιανουάριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 creative x-fi extreme musicΑλλη αισθηση στον ηχο.την εχω με τα συγκεκριμενα ηχεια και ειναι ενα κλικ πιο πανω σε ποιοτητα και αποδοση απο την ενσωματωμενη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Θα σου ελεγα την CREATIVE SOUND BLASTER X-FI ELITE PRO ειναι πολυ καλη και συνεργαζεται τελεια με αυτα τα ηχεια στα περιοδικα που εχω διαβασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Φιλε έχω και εγώ αυτά τα ηχεί και γνώμη μου καλά κανεις και τα παίρνεις είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει...Έχω την Audigy 2zs και είμαι ικανοποιημένος αλλα έτσι όπως το φαντάζομαι η x-fi extreme musix θα είναι ίσως καλύτερη αν και διαφορα δεν πιστεύω ότι θα δεις αλλα δεν μπορώ να ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.