thanos21unoDK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Εχω μια απορια και θελω να σας την πω.Οταν ειναι κλειστο το sub τα ηχεια μπορουν να παιξουν!Αν οχι δεν υπαρχει καμια πατεντα να παιζουν τα ηχεια και το sub να μην παιζει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 εγω εχω τα logitech z-4 και τον διακοπτη που δυναμωνεις/χαμηλωνεις τα μπασα αν τον πας τερμα δεν ακουγεται καθολου το woofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιανουάριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 αν τυχον δεν γινεται αυτο που θες κλεισε την φωνη του sub και ολα οκ μεγαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 έχω τα ίδια ηχεία και άμα κατάλαβα καλά(που λογικά κατάλαβα)απλά πατα το κουμπί για το sub και από ότι θεία δεις θα κατεβαίνει μέχρι που θα κλείσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Δηλαδη αμα κλεισω το κουμπι απο το sub θα παιζουν τα ηχεια και δεν θα παιζει το sub ετσι δεν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Ιανουάριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Παρεπιπτόντως, σας έχει τύχει να έχετε ανοιχτά τα Z5500 αλλά χωρίς να παίζει μουσική και να ακούτε σιμπι από ραδιοταξί ή άλλου είδους παρεμβολές;Το άκουσα σήμερα στον κολλητό και καράφλιασα!!Μου λέει ότι μάλλον φταίει η ελλιπής μόνωση του ενισχυτή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Πρωτη φορα το ακουω αυτο που λες.Το εχει ξανακανει η πρωτη φορα ειναι που το εκανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Ιανουάριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Δέν είναι και πολύ σπάνιο αυτό. Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές. Ίσως βέβαια να φταίγανε τα αρχαιολογικά τότε ηχεία μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 5, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Παιδια σας λεω πρωτη φορα το ακουω.Εμενα τα ηχεια μου δεν μου εχουν κανει κατι τετοιο για να ξερω.Δηλαδη για να καταλαβω τι ακουγεται απο τα ηχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Ιανουάριος 6, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Μου το έλεγε κανά τρίμηνο τώρα αλλά κι εγώ δεν τον πίστευα, μέχρι που μαζεύτηκε η παρέα χτες για βραδιά Colin Mc Rae στο playstation του.Όταν ξεκινάει κάθε νέο παιχνίδι (πίστα) δεν υπάρχει μουσική. Τότε ήταν που το ακούσαμε όλοι και έμεινα κάγκελο!!Βγάλαμε το παιχνίδι τελείως, δυναμώσαμε τον ήχο και ναι, ακούγαμε κανονικά ενδοεπικοινωνία από ταξί!!!Η πλάκα είναι ότι η κοντινότερη πιάτσα ταξί (ο Θεός να την κάνει πιάτσα) είναι στο 1 χιλιόμετρο περίπου...Τώρα που το σκέφτομαι, αν πάρουμε τη νοητή ευθεία μπορεί να είναι γύρω στα 600-700 μέτρα.Αλλά και πάλι πώς είναι δυνατόν;Να τονίσω ότι γίνεται μόνο αν θέσει σε λειτουργία τα logitech. Ένα SONY HIFI που έχει δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιανουάριος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 δηλαδη μπορει να ειναι και ο νεος τροπος υποκλοπων αλα για ταξι? :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.