Jump to content

Σχετικα με τα LOGITECH Z5500

thanos21unoDK

Recommended Posts

Εχω μια απορια και θελω να σας την πω.Οταν ειναι κλειστο το sub τα ηχεια μπορουν να παιξουν!Αν οχι δεν υπαρχει καμια πατεντα να παιζουν τα ηχεια και το sub να μην παιζει καθολου.

Παρεπιπτόντως, σας έχει τύχει να έχετε ανοιχτά τα Z5500 αλλά χωρίς να παίζει μουσική και να ακούτε σιμπι από ραδιοταξί ή άλλου είδους παρεμβολές;

Το άκουσα σήμερα στον κολλητό και καράφλιασα!!

Μου λέει ότι μάλλον φταίει η ελλιπής μόνωση του ενισχυτή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...

Μου το έλεγε κανά τρίμηνο τώρα αλλά κι εγώ δεν τον πίστευα, μέχρι που μαζεύτηκε η παρέα χτες για βραδιά Colin Mc Rae στο playstation του.

Όταν ξεκινάει κάθε νέο παιχνίδι (πίστα) δεν υπάρχει μουσική. Τότε ήταν που το ακούσαμε όλοι και έμεινα κάγκελο!!

Βγάλαμε το παιχνίδι τελείως, δυναμώσαμε τον ήχο και ναι, ακούγαμε κανονικά ενδοεπικοινωνία από ταξί!!!

Η πλάκα είναι ότι η κοντινότερη πιάτσα ταξί (ο Θεός να την κάνει πιάτσα) είναι στο 1 χιλιόμετρο περίπου...

Τώρα που το σκέφτομαι, αν πάρουμε τη νοητή ευθεία μπορεί να είναι γύρω στα 600-700 μέτρα.

Αλλά και πάλι πώς είναι δυνατόν;

Να τονίσω ότι γίνεται μόνο αν θέσει σε λειτουργία τα logitech. Ένα SONY HIFI που έχει δεν κάνει τίποτα τέτοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.