abarth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Εχω μια γραμμη adsl 384 απο ΟΤΕ και μια συνδεση adsl 384 απο altecnet.Το μοντεμ ειναι αυτο της crypto F200 USB .α)κανει πολλη ωρα να 'βρει' τη γραμμη το μοντεμ ωστε να γινει ο συγχρονισμος.Αυτο μπορει να βελτιωθει?Τι μπορει να φταιει?β)συνηθως η ταχυτητα που 'πιανει' η γραμμη ΠΡΙΝ να συνδεθω με τον iSP αλλα οταν κανει συγχρονισμο ειναι 320Kbbs και οχι 384 ....παλι, τι μπορει να γινει γιαυτο και τι μπορει να φταιει?γ)το μοντεμ ειχε ενα φιλτρο και αυτο μαζι του. ΣΑΝ αυτα που μου εδωσε ο ΟΤΕ αλλα οχι ιδια...Το φιλτρο αυτο ειτε το βαλω ειτε οχι κανω συνδεση. Ωστοσο σε τι χρησιμευει τελικα?δ)ο διακλαδωτης που απο μια γραμμη τηλεφωνου μου δινει 2 εξοδους για να συνδεω μοντεμ + τηλεφωνο μπορει να μειωσει την ταχυτητα ή να δημιουργησει αλλα προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 α) εμένα κάνει 15-30 δευτερόλεπτα, εσένα πόσο κάνει?β) δεν ξέρω. το μόντεμ ή το usb?γ) φίλτρο χρειάζεται το τηλέφωνο για να μην έχεις θόρυβο, το μόντεμ δουλεύει σε υψηλές συχνότητες και δεν προβληματίζεται.δ) δεν νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 με φωτισες .. (α) κανει μερικα λεπτα (συνεχως attempting activate line .... line down ...και ξανα) (β)το 320ΚΒΡS ειναι μεταξυ μοντεμ και ΟΤΕ ..οχι isp .. αρα τι φταιει και τι μπορει να γινει? (γ)το τηλ εχει φιλτρο οκ....το μοντεμ που ειχε το φιλτρακι αυτο μεσα γιατι ειναι?εχει κανενα ωφελος? (δ)ελπιζω ..βαριεμαι να κανω συνεχως αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 α) μήπως φταίει το dslam του οτε?β)δεν ξέρωγ)όχι, μάλλον το χει σε περίπτωση που δε σου δινε ο οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αργείς να συνδεθείς και μπαίνεις μόνο στα 320; Παράξενο, τουλάχιστον!Τα διαγνωστικά του modem είναι ok; Έλεγξε για αρχή τα καλώδιά σου. Βάλε το modem κατευθείαν στη γραμμή να δεις σε πόση ώρα/στα πόσα συγχρονίζει.Αν δεν γίνει τίποτα τηλέφωνο στον ΟΤΕ!Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον διακλαδωτή θα πρέπει στην μία έξοδο να βάλεις το modem και στην άλλη τηλέφωνο με φίλτρο. Θα προτιμούσα ένα splitter...(Το φίλτρο δεν θα χρησιμοποιηθεί ΜΑΖΙ με το modem. Προορίζεται για κάποια τηλεφωνική συσκευή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Περνει ρευμα απο το USB>?? Αν ναι λογικο ειναι γιατι με το που κλεινεις το πισι κλεινει και η γραμη .. εχω το dsl open ολη μερα ακομα και αντο πισι ειναι κλειστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 my 2 cents, αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι γενικα η usb συνδεση ειναι προβληματικη σε σχεση με την ethernet, βεβαια ειναι πολλα αυτα που μπορεις να ψαξεις , παρε ενα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και ζητα να γινει ελεγχος της ποιοτητας της γραμμης και να σταματησει η χρεωση σου. Αν διαβασεις το συμβολαιο θα δεις οτι μεσα στους ορους λεει ξεκαθαρα οτι αν η ταχυτητα συνδεσης δεν ειναι η προβλεπομενη δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωνεις. Απλα δωσε βλαβη στο βλαβοληπτικο. (σιγουρεψου ομως οτι δεν ειναι απο σενα το προβλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από abarth Εχω μια γραμμη adsl 384 απο ΟΤΕ και μια συνδεση adsl 384 απο altecnet.Το μοντεμ ειναι αυτο της crypto F200 USB .α)κανει πολλη ωρα να 'βρει' τη γραμμη το μοντεμ ωστε να γινει ο συγχρονισμος.Αυτο μπορει να βελτιωθει?Τι μπορει να φταιει?β)συνηθως η ταχυτητα που 'πιανει' η γραμμη ΠΡΙΝ να συνδεθω με τον iSP αλλα οταν κανει συγχρονισμο ειναι 320Kbbs και οχι 384 ....παλι, τι μπορει να γινει γιαυτο και τι μπορει να φταιει?γ)το μοντεμ ειχε ενα φιλτρο και αυτο μαζι του. ΣΑΝ αυτα που μου εδωσε ο ΟΤΕ αλλα οχι ιδια...Το φιλτρο αυτο ειτε το βαλω ειτε οχι κανω συνδεση. Ωστοσο σε τι χρησιμευει τελικα?δ)ο διακλαδωτης που απο μια γραμμη τηλεφωνου μου δινει 2 εξοδους για να συνδεω μοντεμ + τηλεφωνο μπορει να μειωσει την ταχυτητα ή να δημιουργησει αλλα προβληματα? Εχω το ιδιο modem και το ιδιο προβλημα .... δεν αργει παντα αλλα συχνα...[εχω adsl-in a box]....στο τεχνικο τμημα της forthnet μου ειπαν να το αποσυνδεω για λιγα δευτερολεπτα και να το ξανασυνδεω αν αργει ..... αλλα απο οτι καταλαβα μαλλον φταιει το οτι παιρνει ρευμα απο τη USB ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 μαλιστα, για πειτε οικονομικα ..ξαναλεω οικονομικα .... εθερνετ μοντεμια ... πρεπει ομως να εχουν τις ιδιες προδιαγραφες προφανως με το crypto .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.