power636 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 το τρεχω με 7χ458 στα 3.2ghz τι temp πρεπει ναχει ?τωρα ειναι 46 idle kai 61 με orthos full load και core 1.288.Eιδα ομως πως επεσε το memory latency απο 91 σε 88.4 .τι σημαινει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 τιποτα κακο απλα επειδη μαζι με το fsb ανεβαινουν και οι μνημες εγινε ποιο αμεση η αποκριση τους. Δηλαδη οσο ποιο χαμηλο ειναι το memory latency τοσο το καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power636 Ιανουάριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 τιποτα κακο απλα επειδη μαζι με το fsb ανεβαινουν και οι μνημες εγινε ποιο αμεση η αποκριση τους. Δηλαδη οσο ποιο χαμηλο ειναι το memory latency τοσο το καλυτερο.σοβαρα? και γω εκανα του κοσμου τις μ........για να ανεβουν?να το παω παραπανω? τις temp πως τις βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Αν είσαι με την μαμά ψύχτρα ΟΚ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power636 Ιανουάριος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Αν είσαι με την μαμά ψύχτρα ΟΚ..thermal take112 tower cu και νερο απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Ιανουάριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εγώ με 3.43GHz @ 1.4V(bios) έχω 34 βαθμούς idle(AI Suite). Έχω την εντύπωση πως είναι λίγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες σου για την τάση που έδωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 οι θερμοκρασιες σου ειναι οντως τσιμπιμενες. Τσεκαρε ξανα την ταση που δινεις στον επεξεργαστη και αν την εχεις στο auto απο το bios βαλε την χειροκινητα στα 1,30. Δες αν εισαι σταθερος και ελενχε ταυτοχρονα και τις θερμοκρασιες σου. Αν παρολα αυτα εχεις ακομη μεγαλες θερμοκρασιες τσεκαρε την επαφη της ψυκτρας στον επεξεργαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Είναι αρκετά τσιμπιμένες... εγώ με 1.4V έχω 30 idle 45 full Εχεις βάλει θερμοαγωγική ????Τσέκαρε και το ρεύμα που είπε και ο geoal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Eμενα μου φαινονται πολυ νορμαλ οι θερμοκρασιες εκει που τον εχει παει.πισης δεν μετρανε το ιδιο μητρικες απο διαφορετικες εταιρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 μωρε και εγω την p5b deluxe εχω αλλα ελα που με το που τσεκαρα οτι λειτουργει σωστα (αλλαξα 3 τετοιες με το ιδιο προβλημα) την εριξα στα κρυα. Παντως απο οτι θυμαμε ειχε οντως μεγαλες διαφορες στις θερμοκρασιες σε σχεση με την p5w dh, gigabyte dq6 και bad axe. Καλο θα ηταν να ειχε καποιο εξωτερικο θερμομετρο και να ακουμπισεις το probe στο πλαει του heatspreader ωστε να ξερεις πραγματικα τι γινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 2, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 κοιτατε τις θερμοκρασιες απο τα monitoring προγραμματα των μητρικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
power636 Ιανουάριος 2, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 κοιτατε τις θερμοκρασιες απο τα monitoring προγραμματα των μητρικων?εχω βαλει παστα.και απο το bios και απο το suite τα ιδια μου δειχνει.εχω την p5b την απλη.τα volt ειναι απο βιοs 1.30 και το cpu-z βλεπει 2.70.χθες εκανα update σε 0908 version kαι επεσαν 2 βαθμοι και το συστημα εστρωσε λιγο.πρωτα οταν εκανε επανεκινηση αναβε 2 φορες τωρα νορμαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
power636 Ιανουάριος 2, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 μωρε και εγω την p5b deluxe εχω αλλα ελα που με το που τσεκαρα οτι λειτουργει σωστα (αλλαξα 3 τετοιες με το ιδιο προβλημα) την εριξα στα κρυα. Παντως απο οτι θυμαμε ειχε οντως μεγαλες διαφορες στις θερμοκρασιες σε σχεση με την p5w dh, gigabyte dq6 και bad axe. Καλο θα ηταν να ειχε καποιο εξωτερικο θερμομετρο και να ακουμπισεις το probe στο πλαει του heatspreader ωστε να ξερεις πραγματικα τι γινετε.εχει το κουτι θερμομετρο αλλα δεν ξερω που να ακουμπισω τον αισθητηρα ωστε να το δω.το ποιο ζεστο σημειο εινα στη ψυκτρα κατω απο το socket και το βγαζει 33.c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Eισαι μια χαρα λεμε.Μην ανησυχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.