Jump to content

6300 7x457

power636

Recommended Posts

τιποτα κακο απλα επειδη μαζι με το fsb ανεβαινουν και οι μνημες εγινε ποιο αμεση η αποκριση τους. Δηλαδη οσο ποιο χαμηλο ειναι το memory latency τοσο το καλυτερο.

σοβαρα? και γω εκανα του κοσμου τις μ........για να ανεβουν?να το παω παραπανω? τις temp πως τις βλεπεις?

οι θερμοκρασιες σου ειναι οντως τσιμπιμενες. Τσεκαρε ξανα την ταση που δινεις στον επεξεργαστη και αν την εχεις στο auto απο το bios βαλε την χειροκινητα στα 1,30. Δες αν εισαι σταθερος και ελενχε ταυτοχρονα και τις θερμοκρασιες σου. Αν παρολα αυτα εχεις ακομη μεγαλες θερμοκρασιες τσεκαρε την επαφη της ψυκτρας στον επεξεργαστη.

μωρε και εγω την p5b deluxe εχω αλλα ελα που με το που τσεκαρα οτι λειτουργει σωστα (αλλαξα 3 τετοιες με το ιδιο προβλημα) την εριξα στα κρυα. Παντως απο οτι θυμαμε ειχε οντως μεγαλες διαφορες στις θερμοκρασιες σε σχεση με την p5w dh, gigabyte dq6 και bad axe. Καλο θα ηταν να ειχε καποιο εξωτερικο θερμομετρο και να ακουμπισεις το probe στο πλαει του heatspreader ωστε να ξερεις πραγματικα τι γινετε.

κοιτατε τις θερμοκρασιες απο τα monitoring προγραμματα των μητρικων?

εχω βαλει παστα.και απο το bios και απο το suite τα ιδια μου δειχνει.

εχω την p5b την απλη.τα volt ειναι απο βιοs 1.30 και το cpu-z βλεπει 2.70.χθες εκανα update σε 0908 version kαι επεσαν 2 βαθμοι και το συστημα εστρωσε λιγο.πρωτα οταν εκανε επανεκινηση αναβε 2 φορες τωρα νορμαλ

μωρε και εγω την p5b deluxe εχω αλλα ελα που με το που τσεκαρα οτι λειτουργει σωστα (αλλαξα 3 τετοιες με το ιδιο προβλημα) την εριξα στα κρυα. Παντως απο οτι θυμαμε ειχε οντως μεγαλες διαφορες στις θερμοκρασιες σε σχεση με την p5w dh, gigabyte dq6 και bad axe. Καλο θα ηταν να ειχε καποιο εξωτερικο θερμομετρο και να ακουμπισεις το probe στο πλαει του heatspreader ωστε να ξερεις πραγματικα τι γινετε.

εχει το κουτι θερμομετρο αλλα δεν ξερω που να ακουμπισω τον αισθητηρα ωστε να το δω.το ποιο ζεστο σημειο εινα στη ψυκτρα κατω απο το socket και το βγαζει 33.c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.