Jump to content

Έτοιμο το σύστημα!

Arkan1442169160

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έτοιμο το συστηματάκι τελικά.

Με λίγο κόπο τα πέρασα όλα πάνω και είμαι ΟΚ.

Έτσι πιστεύω δηλαδή!

Βέβαια, έχω 2-3 πραγματάκια που με απασχολούν.

1)Την optional fan να την βάλω ή όχι; Το manual λέει να μήν μπεί αν υπάρχει active cooling.

2)Τον δεύτερο σκληρό δέν μπορώ να τον δώ αλλά μου φαίνεται ένα format από το περιβάλλον εγκατάστασης των Windows θα λύσει το πρόβλημα. Ούτως ή άλλως δέν μπορώ να τον δώ αλλιώς.

3)Οι μνήμες bootάρουν στα 5300 κι όχι στην κανονική τους τιμή. Ξέρει κανείς για ποιό λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό; Η μητρική υποστηρίζει πάντως 800mhz.

4)Και για τέλος, μέχρι τώρα, 2 φορές όταν πήγα να ανοίξω το pc, έκλεινε πρίν κάν μπεί στο post!!! Μετά απο καναδυό προσπάθειες, ανοίγει κανονικά.

Ωραία ξεκίνησα, έτσι; Άντε να δούμε που θα με βγάλει αυτή η ιστορία. Δέν ξέρω άν έχω κάνει και κανα λάθος...

Oι μνημες σωστα ειναι οταν το εχεις στα default εκει τρεχουνε.Tο 975 δεν υποστηριζει DDR800 πρεπει να τις βαλεις μονος σου στο BIOS.....

Και πάλι εδώ με λίγες ερωτήσεις...

Στο Speedfan, έχει έναν αισθητήρα Aux ο οποίος μου βγάζει θερμοκρασία >110 βαθμών!!! Ξέρει κανείς τί είναι τούτο;;;

Επίσης, στο Cpu-Z οι μνήμες είναι 5-5-5-18 αντί για 4-4-4-12. Πρέπει να μπούνε κι αυτές χειροκίνητα;;;

Και πάλι εδώ με λίγες ερωτήσεις...

Στο Speedfan, έχει έναν αισθητήρα Aux ο οποίος μου βγάζει θερμοκρασία >110 βαθμών!!! Ξέρει κανείς τί είναι τούτο;;;

Επίσης, στο Cpu-Z οι μνήμες είναι 5-5-5-18 αντί για 4-4-4-12. Πρέπει να μπούνε κι αυτές χειροκίνητα;;;

Αυτο με το Speedfan δεν ξερω..μαλλον λαθος ειναι!

Για τις μνημες , ναι πρεπει να τις ρυθμισεις απο το bios.και τα Volt , οχι μονο τα timings!

δεν παιζει να ειναι κατι στους 110C οποτε μην σκας.κατι λαθος διαβαζει.πηγαινε στις επιλογες του speedfan και ξετικαρε το να μην το δειχνει και ξεμπερδεψες.

οσο για τις μνημες εχει ειπωθει πως υπαρχει ενα λαθος στο spd προφιλ των cellshock.βαλτο manually στα 4-4-4-12.

κι εμενα οι GSkill απο spd μπαινουν 5-5-5-15 αντι για 4-4-4-12.

Εν τω μεταξύ, όση ώρα έγραφα το post, αυτό έπεφτε μέχρι και στους 65 βαθμούς!!! Άντε να βγάλεις άκρη...

Για τις μνήμες, να μπώ από bios και να κάνω τις αλλαγές; Και τί volt να δώσω; Από το memset που πήγα να βάλω 4-4-4-12, μου έριξε ένα ωραιότατο restart.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.